Breeuwer Uden pakt uit bij Juliana

breeuwer

Breeuwer Uden komt met een flinke klapper binnen bij Juliana. Maar liefst 2 borden van 4 meter lang sieren binnenkort de ballenvangers van het hoofdveld, waardoor niemand meer om dit bedrijf heen kan. We laten Breeuwer graag zelf even aan het woord:

Vakwerk garantie voor tevreden klanten

Bij Breeuwer zijn we gespecialiseerd in aluminium kozijnsystemen. In de praktijk blijkt dat onze kennis en expertise garant staat voor tevreden klanten. We werken dan ook uitsluitend met de beste materialen. Naast kwaliteit zit onze meerwaarde in de betrokkenheid en korte lijnen. We denken mee met de klant en zetten graag een stapje extra.

Meerwaarde met maatwerk

Iedere woning en elk gebouw heeft zijn eigen identiteit: architectuur, design en functionaliteit vormen tezamen de gewenste beleving. Hoogwaardige bouwmaterialen onderstrepen het gevoel van comfort en luxe en dragen bij aan veiligheid en duurzaamheid. Bij Breeuwer geloven wij in de kracht van innovatie, deskundigheid en persoonlijke aandacht. We creëren meerwaarde met maatwerk en streven altijd naar een prachtig resultaat.

Neem voor een vrijblijvend advies contact met ons op en wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

T 0413 261352 | Handelslaan 12, 5405 AE Uden
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.