Fysiotherapie Mill zet hoog in bij Juliana

fysioMill

Fysiotherapie Mill is een praktijk waar in teamverband gewerkt wordt aan kwalitatief toekomstgerichte fysiotherapie. De kwaliteit staat voor de bekwaamheden van de aanwezige fysiotherapeuten, maar ook voor de kwaliteit van leven voor hun cliënten. Ze werken met 9 fysiotherapeuten met vele specialisaties, zodat elke cliënt de meest gerichte doelmatige begeleiding ontvangt.

De ruim ingerichte praktijk met oefenzaal is gezeteld in een voormalige huishoudschool gelegen tussen de kern van Mill en Mill-West. De ligging is in het medisch centrum van de regio met naast hen o.a. een huisartsenpraktijk en Kliniek ViaSana aan de andere kant van het kanaal.

Fysiotherapie Mill is de oudste praktijk van gemeente Mill. Op 1 april 2019 bestond de praktijk al 40 jaar.

Al vele jaren behoren zij tot een selecte groep van praktijken in Nederland die de hoogste kwaliteitseisen nastreven. Ondanks dat ze de lat voor onszelf hoog leggen willen ze het “Brabantse karakter” van hun praktijk niet verliezen. Klanten krijgen bij hen de tijd en aandacht die ze verdienen. Bij Fysiotherapie Mill geven ze om mensen. Zij begeleiden mensen bij hun soms kwetsbare fysieke gezondheid. Daarnaast willen ze mensen coachen naar een gezonde leefstijl.

 Om dat alles te onderstrepen gaat Fysiotherapie Mill zich nadrukkelijk laten zien op het Juliana sportpark. Met een opvallend bord hoog op de ballenvanger van het hoofdveld is voor iedereen duidelijk waar men moet zijn als het om fysiotherapie gaat.

 Juliana dankt Fysiotherapie Mill van harte voor deze gewaardeerde samenwerking!

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.