Mill Home helemaal thuis bij Juliana

millhome

Mill Home ontwerpt en produceert compacte en duurzame woningen van de hoogste kwaliteit. Ze bouwen hun Smart Compact Homes door na te denken over innovatieve manieren van bouwen en maken gebruik van de nieuwste technieken.

De woningen zijn verplaatsbaar en worden sleutelklaar geleverd vanuit hun assemblagehal. Al hun modellen zijn voorzien van een badkamer, keuken en een slim ontworpen interieur. Ieder Mill Home is full electric uitgerust met vloerverwarming, duurzame ventilatie en energiebesparende installaties. Het dak van geïntegreerde zonnepanelen zorgt ervoor dat de woning volledig energieneutraal is. Zo maken zij het mogelijk om comfortabel en duurzaam te wonen zonder energierekening!

En dat allemaal in ons eigen Mill!

Zo’n partij past natuurlijk perfect bij onze club en daarom zijn ze vanaf heden te bewonderen op het sportpark van de blauwwitten. Juliana dankt Mill Home van harte voor de samenwerking en wenst hen veel succes met al hun bedrijfsactiviteiten!

home1

home2

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.