Contributie / Lid worden

 

2020/2021
per seizoen

0-4 jaar € 30,00
Mini Pupillen € 72,00
Onder 9 € 96,00
Onder 11 € 100,00
Onder 13 € 104,00
Onder 15 € 112,00
Onder 17 € 122,00
Onder 19 € 134,00
   
senioren (actief voetballend) € 170,00
ondersteunend lid € 60,00
werkend lid (actief) € 90,00
werkend lid (niet actief) € 32,00
vrijwilliger (verplicht KNVB-lid) € 0,00

Onder vrijwilliger (verplicht lid KNVB) wordt verstaan:         

  • bestuursleden                     
  • seniorenleiders                     
  • jeugdleiders                     
  • assistent-scheidsrechters

voor zover deze niet actief voetballen                 


Opmerking:                     
Bij betaling anders dan per machtiging komt hier € 1 aan bankkosten bij.

Download hier uw aanmeldingsformulier

Bij JULIANA is het zo dat je per seizoen lid bent.

Dus als je je aanmeldt aan het begin van het seizoen, dan ben je gedurende het gehele seizoen lid van Juliana. Uiteraard geldt dat ook voor leden vanuit het vorige seizoen. Als je je niet afmeldt, dan ben je gedurende het gehele seizoen lid. Dit houdt in dat je ook contributie verschuldigd bent voor het gehele seizoen.

De contributie wordt tweemaal per jaar via automatische incasso geïnd. Maar dit betekent NIET dat Juliana werkt met halfjaarlijkse lidmaatschappen. Bij tussentijds afmelden blijf je de gehele jaarcontributie verschuldigd. Als een lid zich dus in de winterstop afmeldt, dan nog is dat lid contributie verschuldigd voor de periode van 1 januari tot en met 30 juni.

Juliana is namelijk ook voor het gehele seizoen afdracht verschuldigd aan de KNVB, ook al is een lid maar een half jaar in één seizoen bij Juliana. Bovendien wordt er bij de indeling van de jeugdteams vanuit gegaan dat leden een geheel seizoen actief lid blijven. Juliana komt onherroepelijk in de problemen bij de indeling van de jeugdteams als leden na 1 januari ineens niet meer ingedeeld kunnen worden.

Vrijwilligerstaak.

Zoals zovele verenigingen kent ook Juliana een probleem met het aantal vrijwilligers. Daarom is er een paar jaar geleden het beleid ingevoerd dat ieder actief voetballend lid van 16 jaar en ouder een vrijwilligerstaak uitvoert van 8 uur per seizoen in 2 a 3 sessies. Voor leden onder de 16 jaar wordt dit aan de ouders gevraagd. Er zijn meerdere taken uit te voeren waaruit een keuze gemaakt kan worden. Er geldt echter ook dat bij voldoende vrijwilligers u mogelijk in overleg een andere taak krijgt toegewezen. Maak daarom tijdig een keuze. U kunt een formulier hier downloaden.

Afmelden.

Natuurlijk willen wij graag al onze leden behouden. Maar we beseffen ook dat er soms redenen kunnen zijn om af te melden. Afmelden kan door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deel pagina met

Juliana feliciteert