Scheidsrechtersbeleid Juliana

scheidsrechtersbeleid

De jeugd van Juliana gaat dit seizoen verder met het scheidsrechtersbeleid waarbij de oudere jeugd wedstrijden gaat fluiten bij de jongere teams. Kijk hier voor het schema van de eerste seizoenshelft. 

 

Beste spelers/speelsters,

Aankomend seizoen gaan we net als afgelopen seizoenen weer verder met de indelingen voor het fluiten. Hierbij voor jullie de indeling waarin je ziet welke dag, hoe laat en welk team je moet fluiten. We gaan er vanuit dat jullie er allemaal zijn, want iedereen moet een vrijwilligerstaak uitvoeren binnen Juliana en het is maar weinig werk, want een wedstrijd fluiten duurt nog geen uurtje. Je helpt hier de teams en de club heel erg mee, plus het is een verplicht onderdeel vanuit de club. Iedereen zal één a twee keer per seizoen moeten fluiten. We hebben het nu vast tot de winterstop ingedeeld dus deze indelingen staan vast.
We laten het zoals altijd zo vroeg mogelijk al aan jullie weten dus werk of andere redenen om niet te komen fluiten op de aangestelde dag zijn niet mogelijk. Door het bestuur is vastgesteld dat iedereen die niet aan zijn vrijwilligersverplichting doet een vergoeding moet betalen van €50. Wij hebben voor de scheidsrechters afgesproken dat als je niet komt opdagen om te fluiten je dat €25 per wedstrijd kost, en als je dus allebei de twee wedstrijden niet komt opdagen, het je dus €50 kost.

De spelers en speelsters horen ook nog een datum van ons wanneer we eenmalig uitleg geven in de kantine voor de regels, waarmee je ook gelijk je spelregelbewijs makkelijk kunt behalen!

Kijk goed wanneer je aan de beurt bent en noteer dit goed, want spelen zonder scheidsrechter gaat niet en dat wil je zelf ook niet meemaken als speler. Mocht een wedstrijd niet doorgaan op het tijdstip of de dag waar je staat ingedeeld word deze wedstrijd ingedeeld en blijf je hierop staan! Houd zelf in de gaten wanneer de wedstrijd wel word gespeeld en wij zullen dit ook in de gaten proberen te houden. Het is maar heel eventjes werk en erg leuk en goed om eens te doen! Als je nog niet bij de indelingen staat kun je altijd nog gevraagd worden voor eventueel andere wedstrijden of je wordt in de winterstop ingedeeld voor de wedstrijden die na de winterstop plaatsvinden. 

Bedankt allemaal en we zien je snel en graag op de velden!

scheidsrechters2019

Deel pagina met

Juliana feliciteert