Jeugdnieuws

MO13 voor de beker!

MO13 beker

Woensdag 3 April stond er een beker wedstrijd op het programma MO13-1 Vianen/HBV - MO13-1 Juliana Mill.

En we zijn begonnen. We hebben zojuist gescoord in de 4e minuut. Een mooi schot van Megan. Door het samenspel brengt de 0-2 op het scorebord, vanaf linksachter wordt de bal door Lieze naar Noor gespeeld die ziet Megan vrij staan en Megan haalt hard uit, maar de keepster houd de bal tegen. De bal komt bij Jasmijn die Amber weer vrij ziet staan en die benut het buiten kansje. Achterin staan Lieze en Renske goed te verdedigen. Een hele goede redding van Ivora die voorkomt de 1-2. Maar de daar opvolgende corner wordt het helaas 1-2, maar nog geen vrouw overboord. Helaas de 2-2 de bal gaat via de lat tegen Ivora aan die daardoor kansloos is. En we gaan door Lindsay zet een mooie aanval op maar sterft in schoonheid. Het is rust en we zijn tevreden nog wat tactiek bedenken voor de tweede helft.

En begonnen aan de tweede helft. Het is spannend. Een knappe redding van Noor. Wederom een aanvaller van de tegenstander en door een miscommunicatie achterin is het nu 3-2. Helaas het schot van Britt wordt gered door de keepster. Yes!! In de aller aller aller laatste seconde de gelijkmaker. Ivora maakt de goal. Nu moeten we penalty’s nemen. Onze penalty’s nemers zijn Lieze, Lindsay en Jasmijn. Lieze mist helaas,tegenstander scoort, Lindsay scoort,tegenstander mist, Jasmijn op de paal, tegenstander mist. Nu om en om penalty’s nemen het wordt spannend. Lieze mist, tegenstander mist, Lindsay scoort, tegenstander scoort, Jasmijn mist, tegenstander mist, en zo gaan we door. De spanning is niet meer te houden ook voor de mee gereisde supporters. En we gaan door, Lieze mist, tegenstander mist,Lindsay scoort, tegenstander scoort alsof het nog niet spannend genoeg is. Jasmijn schiet en scoort, tegenstander legt aan schiet en Ivora houdt de bal tegen!! We zijn weer een ronde verder in de beker. Het was een zeer spannende wedstrijd en er werdt door iedereen hard voor gewerkt . Ga zo door meiden.

Gr de leiding.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.