Sponsornieuws

rsz smets

Juliana is er trots op te kunnen melden dat Smets Zeefdruk uit Gemert sponsor is geworden van onze club.

rsz DTW

“Vakmanschap met een stijlvol ontwerp”, dat is het credo van DTW in Mill.

rsz tribune2

Na ruim 20 jaar misten de weersinvloeden de tribunestoeltjes niet. De afgelopen jaren kwam er steeds meer aanslag op de stoeltjes die zich niet makkelijk liet verwijderen en die een grijze tint achter liet.

mjj

Beter een goede buur dan een verre vriend. Dat gezegde gaat zeker op voor MJJ Autotrading als buurman van het Juliana sportpark.

rossen

Rossen Grondwerken Mill is een gespecialiseerde speler op het gebied van grondwerken en met een brede range aan materieel weten zij elke klus te klaren.

panelen

Zoals wellicht bekend is Juliana altijd op zoek naar een optimale prestatie. Is het niet op het veld dan wel op het dak van het clubgebouw.

jcc

Binnenkort te bewonderen op de ballenvanger bij het hoofdveld: JCC tuin en parkmachines.

zohome

Wist u dat er op het Millse industrieterrein een grote speler zit op het gebied van bedlinnen en alles wat daarbij hoort? HNL Living is een groothandel die met verschillende webshops actief is in deze markt.

hendriks

Thijs Hendriks Bike Totaal uit Wanroij is dé specialist op het gebied van tweewielers. Voor racefietsen, mountainbikes, stadsfietsen, elektrische fietsen en een breed scala aan onderdelen en accessoires kun je hier terecht.

millsveld

Als er ergens sprake is van een Mills veld dan is het wel bij Juliana. Hoe mooi is het dat Millsveld,  instelling voor activiteiten en werkzaamheden voor jonge mensen met dementie of NAH, zich nu aan onze club heeft verbonden!

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.