Na een lang seizoen moest Juliana een lange weg afleggen om de laatste wedstrijd te spelen tegen NLC'03. Er stond voor beide ploegen weinig meer op het spel dan de eer van de overwinning.

Het zou deze middag moeten gebeuren maar de “hoogmis” van deze competitieronde bracht niet wat velen hadden gehoopt. De ambiance en de sfeer, compleet met blauw-witte fakkels, was goed opgetuigd en het veld was in onberispelijke staat gebracht om de vele toeschouwers te vermaken.

Juliana had midweeks al in Zeeland tegen Festilent gespeeld. Met een 3-3 gelijkspel raakten ook de kopploegen in de vierde periode enigszins uit zicht. Er is nog een mogelijkheid, al lijkt de kans niet meer echt groot.

Op een zonnige moederdag toog Juliana naar Oss voor het duel met Cito. Beide ploegen wilden voetballen en maakten er een spektakel van, geholpen door een uitstekend leidende scheidsrechter deze middag.

Op de dag van de arbeid nam Juliana het thuis op tegen SIOL. SIOL had de weg omhoog gevonden, en het beloofde daarom een spannende middag te worden.

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.