Volg ons op social media:
Naar webshop >

Ingezonden stuk Toon Bisschops

21 Februari 2024

Onlangs ontving Juliana onderstaand ingezonden stuk van ons erelid Toon Bisschops, welke met toestemming van hemzelf en zijn familie op onze website met alle leden mag worden gedeeld, ook al is zijn gezondheid nadien door een valpartij wat verslechterd. Dus ook via deze weg: beterschap Toon!

Beste bestuursleden, vrijwilligers en leden van voetbalvereniging Juliana Mill,

Nogmaals hartelijk dank voor de uitnodiging voor de huldiging ter ere van mijn 75-jarige jubileum. Het is echt een bijzondere mijlpaal geworden en ik voel me vereerd dat jullie allemaal de tijd hebben genomen om dit met mij te vieren. Ook wil ik mijn waardering uitspreken voor iedereen die heeft bijgedragen aan het organiseren van deze huldiging. Jullie inzet, de vele felicitaties, de mooie woorden en ook de aanwezigheid van oud-bestuursleden en oud-teamleden van Juliana 1, hebben ervoor gezorgd dat deze middag onvergetelijk werd.

Ik heb er enorm van genoten!

Ook wil ik jullie bedanken voor de belangstelling vanwege het bereiken van mijn 90-jarige leeftijd. Ook dit waardeer ik zeer. Ik wens jullie veel succes met mooie resultaten voor de vereniging toe.

 

Met vriendelijke en sportieve groet,
Toon Bisschops