Volg ons op social media:
Naar webshop >

Dit jaar nog leukere prijzen te winnen met Juliana Tourspel

28 Juni 2023

Ook dit jaar zal men weer kunnen deelnemen aan het Juliana Tourspel. In dit Tourspel zijn er punten te winnen voor iedere wielrenner in de top 10 uitslag van die dag.

Le Grand Départ van de Tour de France 2023 vindt in het weekend van 1 juli plaats in het Baskenland. Zowel de 1e als de 2e etappe zijn heuvelraces, wat niet vaak voorkomt in de Ronde van Frankrijk. De race voert door alle bergketens van het Franse vasteland, de Alpen, Pyreneeën, Jura, Vogezen en het Centraal Massief; de Tour de France eindigt ook dit jaar weer op de Champs-Elysées in Parijs, deze keer op zondag 23 juli 2023.

Door bij het Juliana Tourspel de juiste mix te maken van klimmers, tijdrijders en sprinters, die volgens jou de beste benen hebben deze Tour, maak je kans op prijzen. Bovendien kun je gratis deelnemen aan het ploegenklassement als je met 10 vrienden, collega’s, teamgenoten of familieleden deelneemt.

Inschrijven kan minimaal een week voor aanvang van de Tour: online via www.julianatourspel.nl of via de lijst uit de tourspelboekjes, die op verschillende steunpunten in de regio klaarliggen. (inschrijven kan tot zondag 2 juli om 12:00 uur).

Dankzij onze sponsoren is er een prachtig prijzenpakket samengesteld waarbij de hoofdprijs ook dit jaar weer bestaat uit een waardebon voor een fiets ter waarde van € 1.000,–, beschikbaar gesteld door onze hoofdsponsor Bike Totaal Thijs Hendriks Tweewielers. Voor slechts € 6,00 steun je de jeugd van Juliana Mill en speel je mee om fantastische prijzen in deze 35 e editie van het Juliana Tourspel.

Op de website www.julianatourspel.nl of www.julianatourspel.site worden tijdens de Tour dagelijks de standen van de individuele deelnemers en ploegen bijgehouden.

Volg ook de publicaties in De Neije Krant, op Facebook en/of Instagram.