Volg ons op social media:
Naar webshop >

Grand Café Zalen ’t Lagerhuis viert zilveren jubileum met feestweekend!

21 Januari 2024

Onze trouwe sponspor Grand Café Zalen ’t Lagerhuis bestaat 25 jaar! Om deze mijlpaal te vieren zal er op 2, 3 en 4 februari 2024 een jubileumweekend plaatsvinden en dat vieren Patrick, Stephan en Hanneke graag met ons!

Dat is niet zonder reden: de familie Weren draagt Juliana een warm hart toe. Dat begon al met vader Rein, die fervent supporter van Juliana was. Zijn vier zonen Patrick, Hans, Mark en Stephan waren jarenlang als voetballer voor Juliana actief en inmiddels loopt er al een derde generatie Weren met voetbalschoenen bij Juliana rond.

Voor zowel Patrick als Stephan bleek begin deze eeuw het exploiteren van het café steeds moeilijker te combineren met het voetballen op zondag. De inzet op sportief vlak zette zich al snel om in ondersteuning op financieel vlak. Nadat in de beginjaren in ’t Lagerhuis het vrouwenvoetbal bij Juliana nieuw leven werd ingeblazen verzorgde het jarenlang de tenues van de vrouwenafdeling. Ook het eerste elftal is steevast na uitwedstrijden te gast voor een hapje en een drankje en ook het prijzenpakket van het Juliana Tourspel is ieder jaar weer noemenswaardig mede dankzij ’t Lagerhuis. Het is slechts een greep uit de bijdragen die het levert aan onze voetbalvereniging.

Niet alleen voor Juliana is ’t Lagerhuis een begrip, voor heel Mill en omstreken heeft het een grote sociale en maatschappelijke functie: naast de ondersteuning van diverse clubs en verenigingen is het prachtige Grand Café aan de Beerseweg 9 in Mill de locatie voor onder andere feesten, koffietafels, zakelijke bijeenkomsten, kienavonden of dartskampioenschappen, telkens weer tot in de puntjes verzorgd.

Juliana is Grand Café Zalen ’t Lagerhuis dan ook dankbaar en wij roepen via deze weg al onze leden op om Patrick, Stephan en Hanneke te (gaan) feliciteren met hun 25-jarig jubileum tijdens hun jubileumweekend, waarvan bijgaand het feestprogramma! Meer info: https://www.lagerhuismill.nl/nieuws/56/lagerhuis-25-jaar