Volg ons op social media:
Naar webshop >

In Memoriam: Annemarie van de Logt

22 Juli 2023

Onlangs vernamen wij het droevige nieuws dat na een kort ziekbed op dinsdag 11 juli 2023 Annemarie van de Logt is overleden. In besloten kring is er op dinsdag 18 juli 2023 met een prachtige dienst in de achtertuin afscheid van Annemarie genomen. Haar afscheid stond in het teken van haar goede zorgen voor iedereen en haar liefde voor Hennie, hun vrienden en familie, Feyenoord en vijftig jaar Juliana.

Namens Juliana droeg voorzitter Tom Heerbaart onderstaand in memoriam voor aan alle aanwezigen:

“Annemarie van de Logt, partner van Hennie Smits, al tientallen jaren samenwonend aan de Wanroijseweg in Mill. De Wanroijseweg, daar waar 50 jaar geleden Annemarie op haar achttiende lid werd en begon met voetballen bij de dames van Juliana (en waarvan een mooie teamfoto is te zien in het boek van het 75-jarig bestaan van Juliana). In de hoogtijdagen van het mannenvoetbal bij Juliana, kreeg het net ontstane damesvoetbal bij Juliana maar weinig aandacht. Dat zorgde destijds voor een vertrek van een aantal voetbalsters naar regionale voetbalclubs die op een hoger niveau voetbalden. Annemarie bleef Juliana trouw, ook na de verhuizing van de club naar het sportpark aan de Langenboomseweg, waarvan de naam ‘Juliana Sportpark’ is bedacht door Hennie.

De afgelopen twintig jaar hebben zij daar samen vanaf de op de tribune aan hen toegekende stoelen 4 en 5 op rij 6, onder het genot van Engelse drop, ik denk wel alle thuiswedstrijden van Juliana 1 aanschouwd.  

Nabeschouwd werd er ook op een vaste plek aan de Langenboomseweg, maar dan aan de bar bij ‘Verhoeven’ en nadien ‘Libre’ in gezelschap van onder andere Piet Damen, Tien Selten en Leo Janssen. Dit gebeurde ook na uitwedstrijden, want ook daar was Annemarie, weer of geen weer, er altijd bij. Een mooi voorbeeld daarvan is de uitwedstrijd tegen FC De Rakt op 20 februari 2022. Veel regen, een straffe koude wind, slecht voetbal en een 4-0-achterstand bij de rust, het waren voor Annemarie niet genoeg redenen om huiswaarts te gaan. Ze zei tegen Hennie en de meegereisde Theo Slaats: “misschien scoort Juliana nog wel”, hetgeen in de 85e minuut bij een 5-0-achterstand ook nog gebeurde.  

Juliana supporteren tot aan het einde, dat heeft ze gedaan. Kon ze er zelf niet meer bij zijn, dan wilde ze wel dat Hennie erbij was. Een steun voor elkaar, maar ook zeker voor Juliana. Daarom niet alleen vrienden van elkaar, maar ook van Juliana.   

Annemarie, namens heel Juliana, bedankt voor jouw clubliefde die je ons hebt gegeven.”  

Juliana wenst Hennie, de familie, vrienden en kennissen veel sterkte met dit verlies.

Rouwkaart_Annemarie