Volg ons op social media:
Naar webshop >

In memoriam: Henk van Boxtel (75)

10 Juni 2024

Op dinsdag 4 juni 2024 ontving Juliana het droevige bericht dat Julianavrijwilliger tevens Juliana 1-supporter Henk van Boxtel op 75-jarige leeftijd is overleden.

Henk heeft nooit bij Juliana gevoetbald, maar droeg als vrijwilliger wel zijn steentje bij aan de vereniging. Zo is hij jarenlang betrokken geweest bij de verspreiding en inname van de Juliana Tourspelboekjes op de diverse inleverpunten in de regio. Bij thuiswedstrijden van Juliana 1 was Henk een van de vaste gezichten bij de toegangspoort om de toeschouwers welkom te heten en om loten voor de loterij te verkopen. Vervolgens keek hij altijd met veel belangstelling naar de wedstrijd van ons eerste elftal. Ook bij uitwedstrijden was Henk als Julianasupporter van de partij. Gezondheidsredenen zorgden ervoor dat Henk de laatste periode helaas niet meer in staat was om naar Juliana te komen.

Juliana is dankbaar voor wat Henk voor de club heeft betekend.

Op dinsdag 11 juni 2024 om 10.30 uur zal de plechtige uitvaartdienst plaatsvinden in de parochiekerk H. Willibrordus in Mill. De crematie zal later die dag in besloten kring plaatsvinden.

Namens Juliana wensen wij alle nabestaanden sterkte met de verwerking van het overlijden van Henk.

Het bestuur