Wedstrijdverslagen

Offday voor Juliana

rsz julves

Na de overwinning in Megen mocht Juliana thuis aantreden tegen de fusieclub van SDDL en Ravenstein. Juliana begon  waar het de vorige wedstrijd was opgehouden, namelijk met slecht en ongeconcentreerd voetbal.

Dit resulteerde al na ruim 3 minuten in een 0-1 achterstand, balverlies in de opbouw leverde meteen een messcherpe counter op van Vesta. Vanaf de middenlijn werd de rechterspits diepgestuurd die op snelheid de Juliana verdediging klopte. Zijn afgemeten voorzet kon eenvoudig worden afgerond voor de 0-1. In het kwartier daarna leek Juliana de draad weer op te pakken, en was het ook sterker dan de tegenstander. De bal wilde echter steeds niet goed vallen en zoals zo vaak in het voetbal werd dit aan de andere kant afgestraft. Vesta wist opnieuw het vijandelijk strafschopgebied te betreden na persoonlijke fouten aan Juliana kant. Een leep boogballetje werd door iedereen, inclusief de Vesta aanvallers gemist. Helamaal achterin bleef er echter nog wel iemand bij de les, waar de 0-2 wer binnen getikt. Kort voor rust was het debacle voor Juliana compleet, de buitenspelval werd omzeild waarna eenvoudig kon worden afgerond voor de 0-3.

In de tweede helft leek Juliana aanvankelijk uit een ander vaatje te tappen. Er werd meer arbeid in de wedstrijd gelegd, en Vesta werd terug gedrongen op eigen helft. Dit leverde ook een aantal kansen op maar vooralsnog geen treffer. Uiteindelijk kreeg Juliana in de 56e minuut een corner te nemen die resultaat op;leverde. In eerste instantie werd deze nog afgeslagen, maar Vince van Reijmersdal kon de bal weer oppikken en lepelde de bal tussen verdediging en keeper. De inlopende Jelle Staal kon hier vervolgens met een halve volley fraai afronden. Juliana ging vervolgens op zoek naar de aansluitingstreffer, Vesta bleef echter met de snelle jongens voorin loeren op de counter. Uiteindelijk leverde dit laatste resultaat. Nadat Juliana nog enkele kansen niet wist te verzilveren leverde één van deze counters de 1-4 op. Hierna was de wedstrijd gespeeld, vlak voor tijd werd het ook nog 1-5 toen een vrije trap bij de tweede paal tot doelpunt werd verheven.

Wedstrijdstatistieken:
Juliana - Vesta '19 1-5 (0-3)
Scheidsrechter: van Heugten (Asten)
Toeschouwers: 100

Doelpunten Juliana:
56' 1-3: Jelle Staal

 

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.