Wedstrijdverslagen

Juliana overtuigend langs SCMH

rsz julscm

14 november stond de inhaalwedstrijd tegen SCMH op het programma. Bij voorbaat was Tom van Dalen man van de wedstrijd, gezien zijn pikante overgang in de zomerstop.

Beide ploegen begonnen derhalve enigszins nerveus aan de wedstrijd, en tot een kwart van de wedstrijd ging de strijd gelijk op. Daarna nam Juliana langzaam maar zeker de overhand. In de eerste helft leverde dit echter nog niets op. Juliana kreeg wel de beste kansen maar kwam nog niet tot scoren.

In de tweede helft nam Juliana opnieuw het heft in handen. Langzaam maar zeker werd de overmacht groter. In de 55e minuut leverde dit het eerste resultaat op, toen Kevin van Casteren goed doorkwam op de rechterflank. Zijn voorzet kwam voorbij de 2e paal voor de voeten van Camiel van Geenen, die op zijn beurt vol uithaalde op doel. Op de doellijn werd de bal nog gekeerd, maar deze kon niet onder controle worden gebracht. Hier was Jelle Staal als de kippen bij om de bal over de lijn te lopen voor de 1-0. Drie minuten later was het opnieuw Kevin van Casteren die ditmaal een korte voorzet agleverde bij Justin Jacops. Ditmaal was het Justin Jacops die op de keeper schoot, maar opnieuw was Jelle Staal meest attent, om zo de 2-0 binnen te tikken. Even later kreeg Juliana een strafschop nadat Camiel van Geenen onderuit werd gelopen binnen de zestien. Deze werd vakkundig verzilverd door Justin Jacops. Het werd ook nog 0-4 en 0-5. Eerst was het Bas Kremers die bij zijn eerste balcontact na een invalbeurt een voorzet van Kevin van Casteren promeveerde tot doelpunt. Een kwartier voor tijd was het Justin Jacops die diep werd gestuurd en vervolgens snoeihard uithaalde in de korte hoek. Hierna ontstonden aan beide kanten nog wel wat kansen, maar werd er niet meer gescoord.

Wedstridjstatistieken:
Juliana - SCMH 5-0 (0-0)
Scheidsrechter: Vissers (Zeeland)
Toeschouwers: 0

Doelpunten Juliana:
55' 1-0: Jelle Staal
58' 2-0: Jelle Staal
63' 3-0: Justin Jacops
68' 4-0: Bas Kremers
76' 5-0: Justin Jacops

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.