Wedstrijdverslagen

Juliana redt punt tegen NLC

rsz julnlc

De laatste zondag van november moest Juliana thuis aantreden op een nat, koud, en door de corana maatregelen, leeg en troosteloos sportpark tegen NLC.

In het eerste halfuur wist Juliana zonder zelf goed te voetballen een licht overwicht te bewerkstellingen. Het was echter NLC wat als eerste toesloeg. Een snelle uitval, nadat de bal veroverd werd in de eigen zestien werd in de Juliana defensie niet goed verwerkt. De opstuiterende bal viel voor de vrijstaande Stephan de Man, die de bal diagonaal binnen schoot voor de 0-1. Voor NLC was dit het sein om wat meer risico te nemen en dit had wederom resultaat. Een ingeschoten bal werd in eerste instantie werd de bal nog met de hand gekeerd, vervolgens viel de bal op een Juliana been, waarna deze alsnog in het doel verdween. Vlak voor rust moest Gijs Toonen ook nog een bal van de lijn halen, nadat de doelman al geklopt was.

In de rust voerde Juliana wissels door, en werd het tempo wat opgeschroefd. Ondank dat het voetbal nog steeds te wensen overliet drong Juliana NLC wel steeds verder terug. Na ruim een kwartier vond Juliana de aansluitingstreffer toen een goede voorzet van rechts werd ingekopt door de ingevallen Andy Veld over de uitlopende keeper. Via obderkant lat kaatste de bal nog teruf in het veld, maar verdween alsnog in het doel door het nodige effect. Een kwartier voor tijd viel de gelijkmaker nadat Juliana een indirecte vrije trap mocht nemen net buiten de zestien. De ingeschoten bal viel via de muur voor de voeten van opnieuw Andy Veld. Met een snoeihard schot in de verre hoek liet hij de keeper kansloos. Juliana ging vervolgens op zoek naar de winnende, terwijl NLC er nog een paar keer gevaarlijk uitkwam via de counter. Gescoord werd er echter niet meer.

Wedstrijdstatistieken:
Juliana - NLC '03 2-2 (0-2)
Scheidsrechter: Benders (Cuijk)
Toeschouwers: 0

Doelpunten:
34' 0-1: Stephan de Man
38' 0-2: Eigen Doelpunt
63' 1-2: Andy Veld
74' 2-2: Andy Veld

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.