Wedstrijdverslagen

Juliana sluit af met overwinning

Met een, vanwege de corona maatregelen, lange winterstop in het vooruitzicht moest Juliana nog aantreden tegen Herpinia. In een lege, waterkoude en troosteloze omgeving deed Juliana wat het moest doen.

Al in de eerste helft was Juliana duidelijk de betere ploeg, en bouwde langzaam maar zeker aan een veldoverwicht. Herpinia kon daar behalve wat zeldzame speldenprikjes weinig tegenover stellen. Juliana creëerde wel een aantal kansen maar wist deze voor de rust nog niet te verzilveren waardoor de rust bereikt werd met 0-0 stand.

Enkele omzettingen in de rust moesten daar verandering in brengen, en Juliana leek dan ook in een aanvallender opstelling uit de kleedkamer te komen. In eerste instantie pakte dit echter nog niet goed uit. Een breedte pass op het middenveld kon onderschept worden door Herpinia, en met één splijtende pass werd de rechterspits vrij voor de Millse goalie gezet. Na een goede aanname wist de spits met een schuiver, nog wel via de benen van de doelman, raak te schieten. Lang kon Herpinia hier niet van genieten, 3 minuten later was het alweer gelijk toen Justin Jacops op rechts goed door kwam en uitstekende voorzet af wist te leveren. Werd de bal voorin nog gemist, achterin was het de geheel vrijstaande Sven Kuipers die zijn eerste competitie doelpunt liet noteren. Weer 3 minuten later kreeg Juliana vanaf rechts een corner te nemen, deze werd laag naar de rand van de 16 gespeeld, alwaar Camiel van Geenen met een schuiver langs de keeper voor de 1-2 zorgde. De 3e goal was een kopie van de eerste, weer kwam Justin Jacops op rechts door die een strakke voorzet afleverde op Bas Kremers, die met een harde knal boven in het doel de keeper kansloos liet. Het 4e en laatste doelpunt viel weer uit een corner, van links ditmaal. Een hoge bal bij de tweede paal werd ingekopt maar ketste af. De wegspringende bal kwam voor de voeten van Camiel van Geenen die wederom raak schoot. De laatste 20 minuten ontaardden, mede door de warrig leidende scheidsrechter en irritaties tot een vervelend slot. In het restant van de wedstrijd vielen nog de nodige opstootjes te noteren, deze hadden echter geen consequenties meer voor de stand of het aantal spelers op het veld.

Wedstrijdstatistieken:
Herpinia - Juliana 1-4 (0-0)
Scheidsrechter: van der Horst
Toeschouwers: 0

Doelpunten Juliana:
55' 1-1: Sven Kuipers
59' 1-2: Camiel van Geenen
64' 1-3: Bas Kremers
69' 1-4: Camiel van Geenen 

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.