Wedstrijdverslagen

Prima seizoensopening Juliana

De Millenaren lieten in de eerste competitiewedstrijd zien dat zij de teleurstelling van het niet-promoveren goed hadden verwerkt want vanaf het beginsignaal van de prima leidende scheidsrechter Schelsema nam Juliana het heft in handen en gaven dat ook gedurende de hele wedstrijd niet meer weg.

Nadat de doelman een afstandsschot van Renzo de Man nog net uit zijn doel kon houden was het in de 15e minuut Jelle Staal die uit een prachtige voorzet van Rens van Lanen koppend de 1-0 aantekende. Meteen hierna ging Melvin de Klijn alleen op de Limburgse keeper af maar deze kon met een uiterste krachtsinspanning alsnog redding brengen. Pas in de 30e minuut kreeg de ploeg uit Well haar eerste kans maar Koen Stevens lobde de bal wel over de goed keepende Jasper Bergmans maar ook naast het doel. Vlak voor de pauze gaf Tom Heerbaart een diepe bal op de pijlsnelle Dave van Dommelen maar deze poeierde de bal keihard op de kruising.

Meteen na rust verdubbelde Juliana de score want uit een voorzet van Dave van Dommelen was het Rens van Lanen die met een bal vanaf rand van het strafschopgebied de doelman uit Well kansloos liet. In de 50e minuut kreeg EWC 46 haar laatste kans toen uit een scrimmage de lat werd geraakt. Hierna was het alleen nog Juliana wat de klok sloeg. Twee keer ging de hardwerkende spits Melvin de Klijn alleen op de keeper af maar allebei de keren was hij onfortuinlijk in de afwerking. Toch werd het nog 3-0 door een knappe individuele actie van Rens van Lanen.

Al met al een prima overwinning voor de Millse ploeg met de debuterende coach Claus Foederer op de bank. A.s. zondag speelt Juliana in Wanroij tegen het altijd lastig te bestrijden Constantia. In ieder geval geeft de seizoensouverture de Millse ploeg vertrouwen.

Wedstrijdstatistieken:
Juliana – EWC46 : 3-0 (1-0).
Aantal toeschouwers : 250.
Scheidsrechter: Schelsema uit Cuijk.

Scoreverloop:
15. Jelle Staal: 1-0.
47. Rens van Lanen: 2-0.
79. Rens van Lanen: 3-0.

Opstelling Juliana: Jasper Bergmans, Julien Cuppen, Guus Bastiaans, Jelle Albers(a), Berry van Krijl, Renzo de Man, Tom Heerbaart, Rens van Lanen, Jelle Staal(80.Sjoerd van Reijmersdal), Dave van Dommelen(82. Ruud Relou), Melvin de Klijn(84. Justin Jacops).

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.