Juliana had midweeks al in Zeeland tegen Festilent gespeeld. Met een 3-3 gelijkspel raakten ook de kopploegen in de vierde periode enigszins uit zicht. Er is nog een mogelijkheid, al lijkt de kans niet meer echt groot.

Op een zonnige moederdag toog Juliana naar Oss voor het duel met Cito. Beide ploegen wilden voetballen en maakten er een spektakel van, geholpen door een uitstekend leidende scheidsrechter deze middag.

Op de dag van de arbeid nam Juliana het thuis op tegen SIOL. SIOL had de weg omhoog gevonden, en het beloofde daarom een spannende middag te worden.

Op de laatste zondag in april moest Juliana aantreden in Reek. Beide ploegen konden vrijuit voetballen, omdat de staartploegen te ver naar beneden staan, en een hoge klassering ook niet meer echt aan de orde is. Er is nog een kans op de laatste periodetitel, maar dat is nog ver.

Op paasmaandag moest Juliana thuis aantreden tegen Gassel. Zonder zelf goed te voetballen wist Juliana Gassel opzij te schuiven en boekte zodoende een eenvoudige overwinning.

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.