OKSJUL

De laatste wedstrijd voor de winterstop moest Juliana op bezoek bij SCMH. Voorafgaand aan de wedstrijd leek het nog een aangename wedstrijd te kunnen worden onder een aangenaam winterzonnetje.

JULSCV

Met nog 2 wedstrijden voor de winterstop moest Juliana aantreden tegen laagvlieger SCV '58. Met veel pijn en moeite slaagde Juliana.

JULACH

Lang was het onduidelijk of de wedstrijd tegen Achilles doorgang kon vinden. Pas toen rond het middaguur even het zonnetje doorbrak en de rijp verdween konden de seinen op groen.

TOXJUL

Na 3 nederlagen en een gestaakte wedstrijd moest Juliana aantreden in Rijkevoort. Als Juliana zicht wilde houden op de koplopers moest er eigenlijk gewonnen worden.

CONJUL

Onder een stralende herfstzon moest Juliana de uitwedstrijd afwerken in Wanroij tegen Constantia. Juliana was na een goede competitiestart al een paar weken op zoek naar meer. Dat wilde echter nog niet vlotten.

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.