Aanstaande zondag 29 mei is het zo ver, de derby der derby's: Juliana - SES. ⚽ Na afloop gaan we verder met de beruchte afterparty LTC Pussylounge. 💃👨🏻‍🦳Helaas wordt het dan echt The Last Dance voor Berry en zal hij samen met zijn regime nog éénmalig op het Millse gras de strijd aangaan tegen zijn onderdanen uit Langenboom. Kom dat zien! 💰🍔 Munten kunnen gepind worden en er is een frietwagen aanwezig om een goede bodem te kunnen leggen. 🌤 De afterparty zal vooralsnog buiten (in een tent) plaatsvinden. Houd hierbij rekening met je kledingkeuze. 👙 

Tot zondag!

Op woensdag 18 mei en 25 mei is het weer zover! 4 tegen 4 jeugdvoetbal bij Juliana Mill. Heb je nog nooit gevoetbald en wil je het graag eens proberen, dat kan. Kinderen van 5 tot en met 9 jaar kunnen mee doen.

Je hoeft dus geen lid te zijn om mee te doen, en je mag eens komen kijken of het voetballen jou leuk lijkt. Het duurt van 18.00 tot 19.00 uur. De aanvang is om 17.50 uur. Zorg dat je er op tijd bent, zodat je met je vriendjes of vriendinnetjes een leuk potje kunt voetballen op sportpark Verweijen ICT van Juliana Mill. En hopelijk zien we jou als speler in het nieuwe seizoen bij onze club!

rsz trainerdames

De 54 jarige Erwin van Abel uit Wilbertoord is volgend seizoen, 2022-2023, de nieuwe trainer/coach van de Vrouwen van Juliana Mill.

rsz 1palmzondag

Binnen het Roomse leven staat Palmzondag altijd hoog op de agenda. Met de verstrekte palmtak van de kerkherders worden allerlei verzoeken en zegeningen opgeroepen. Een RK vereniging zoals Juliana blijft dan uiteraard niet achter.

Op de valreep van het nieuwe jaar heeft ook Juliana de trainersstaf voor het volgende seizoen rond.

quizannu

Helaas hebben we door alle ontwikkelingen rond het coronavirus en de bijbehorende maatregelen moeten besluiten de Juliana Mill Voetbalquiz 2021 van donderdag 16 december 2021 te annuleren. Zodra de omstandigheden het in 2022 toelaten, gaan we als organisatie bekijken wanneer we de voetbalquiz laten plaatsvinden.  

Graag tot ziens in 2022!  

De organisatie

Maandag 8 november 2021 houdt Juliana haar algemene ledenvergadering 2021. Vanwege de nog steeds heersende Covid-19 pandemie en de daarbij horende restricties gelden er eebn aantal restricties.

Er is wat onduidelijkheid over donateurskaarten van vorig seizoen. Doordat het vorige seizoen vroegtijdig is afgebroken is besloten dat de donateurskaarten voor seizoen 2020-2021 ook geldig zijn voor seizoen 2021-2022. Mocht u vorig jaar wel een donateurskaart hebben gehad, maar bent u die inmiddels kwijt geraakt, neem dan even contact op.

tomvandalen

De 30-jarige Tom van Dalen uit Boekel is volgend seizoen, 2021-2022, de nieuwe hoofdtrainer van Juliana Mill.

Helaas heeft Jürgen van Hal vanwege verandering van functie en daarbij behorende extra werkzaamheden moeten besluiten om zijn functie als jeugdvoorzitter per direct neer te leggen.

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.