Volg ons op social media:
Naar webshop >

Sponsoring Juliana Mill

Juliana Mill is een bloeiende voetbalvereniging die midden in de samenleving staat. Met ongeveer 600 leden en zo’n 30 actieve teams speelt het een belangrijke rol in Mill en de directe omgeving. Onze club is er voor iedereen, dat blijkt wel uit de florerende jeugdafdeling en het relatief grote aantal meisjes en dames. Bij Juliana zijn normen en waarden belangrijk, we staan dan ook bekend als een nette vereniging waar zaken goed geregeld zijn.

Met alle actieve leden, vrijwilligers, ouders en andere bezoekers passeren wekelijks rond de 1000 mensen de poorten van ons indrukwekkende sportpark. Dit sportpark staat in de regio bekend om de perfecte uitstraling, de nette afwerking en de optimale staat van onderhoud.

Dit maakt het Millse sportpark een ideale locatie voor sponsoren om zich te presenteren aan een groot publiek en vele bedrijven hebben dan ook al hun weg weten te vinden naar Juliana. Wij houden daarbij altijd in het oog dat de liefde van twee kanten moet komen. Juliana waardeert sponsors enorm en probeert dat ook te laten blijken met extra activiteiten. Denk daarbij aan een sponsormiddag rond een wedstrijd van het eerste of aan een evenement met een bekende gastspreker. Zo waren de laatste jaren al scheidsrechter Bas Nijhuis en sportcommentator Sierd de Vos te gast in de Juliana kantine, en voor de volgende avond staat al weer een indrukwekkende naam op het affiche.

Daarmee hopen wij het voor sponsoren interessant te maken om zich bij Juliana te presenteren. En dat kan uiteraard op diverse manieren, waarvan we er hieronder een aantal ter indicatie laten zien. Goed om te weten is dat we daarbij mogelijkheden hebben voor bedrijven die flink uit willen pakken, maar dat ook de kleine ondernemer die zich op ons sportpark wil laten zien van harte welkom is. En of er een samenwerking gaat komen of niet, je bent in ieder geval altijd welkom bij Juliana !

Voor meer informatie, tips of suggesties kun je terecht bij sponsorcommissie@julianamill.nl of bij

Geert Schel tel. 06-15032106
Edwin Nass tel. 06-16836379
Raymond van Baal tel. 06-44185037
Theodor Kerstens tel. 06-26902812