Volg ons op social media:
Naar webshop >

Jubilarissen gehuldigd tijdens nieuwjaarsbijeenkomst RKSV Juliana

15 Januari 2024

Tijdens een drukbezochte nieuwjaarsbijeenkomst op 7 januari 2024 is in de kantine van Juliana Mill een viertal jubilarissen gehuldigd.

Juliana had dit jaar zeven jubilarissen binnen de vereniging: Jan van de Wiel, Willy Roefs (25 jaar); Frans Maas (40 jaar); Jan Schel, Hanno de Hoog, wijlen Annemarie van de Logt (50 jaar) en erelid Toon Bisschops (75 jaar). De aanwezige jubilarissen werden toegesproken door voorzitter Tom Heerbaart en ontvingen bijbehorende onderscheiding en bloemen.

Speciale aandacht hierbij was er voor erelid Toon Bisschops, die maar liefst 75 jaar onafgebroken lid is van Juliana. Onder luid applaus van zo’n 130 aanwezigen, waaronder zijn familieleden, zijn oud-trainer, oud-teamgenoten en oud-bestuursleden, nam Toon zelf ook nog het woord om zijn dank uit te spreken.

Ook de niet-aanwezige jubilarissen of nabestaanden hebben voorafgaand de bijbehorende onderscheiding en bloemen overhandigd gekregen.

Daarnaast nam Juliana afscheid van keeperstrainer Chretien van der Horst, die zich afgelopen zomer genoodzaakt zag (voorlopig) een stap terug te zetten.

Voorzitter Tom Heerbaart sprak in zijn nieuwjaarstoespraak uiteraard over de huidige situatie van het eerste elftal, bevestigde een akkoord voor volgend seizoen met de staf van het tweede elftal, haalde de goede uitgangspositie in het huidige seizoen van zowel het derde als het vierde elftal aan, onderstreepte nogmaals de positieve invloed die de vrouwenteams binnen de vereniging hebben, was trots op de hoeveelheid jeugdteams die we binnen onze voetbalclub nog altijd hebben en benadrukte het belang van de vrijwilligers binnen de vereniging.

Een actueel (douche)probleem van de kapotte boilers werd door hem aangekaart; dankzij diverse sponsoring en vele helpende handen is op korte termijn hiervoor een oplossing voorhanden waarvoor via deze weg heel veel dank.

Daarna bleef het in de Juliana-kantine nog lang druk en gezellig onder het genot van een drankje en diverse hapjes. Namens het bestuur wensen we iedereen een gezond en sportief 2024 toe en we hopen u in de nabije toekomst te mogen begroeten op ons Juliana Sportpark-Verweijen ICT.