Volg ons op social media:
Naar webshop >

Juliana beleeft makkelijke middag

16 Oktober 2022

Onder een prettig herfstzonnetje speelde Juliana de wedstrijd tegen NLC ’03. Juliana beleefde ondanks een matig optreden een makkelijke middag, ook al omdat NLC ’03 geen potten kon breken deze middag.

Na een rustig begin was de eerste de beste mogelijkheid meteen raak. Al in de 5e minuut wist Andy Veld een te korte terugspeelbal te onderscheppen net voordat de keeper erbij kon. Vervolgens wist hij de doelman te omspelen om daarna gedecideerd binnen te schieten. Zo kwam Juliana gemakkelijk aan het eerste doelpunt. Dit was wel meteen het sein om de druk verder op te voeren. Het 2e doelpunt kwam zodoende nog makkelijker. Een corner werd strak de 5 meter ingeschoten en daar door een eigen speler achter de doelman gewerkt. NLC probeerde hierna wat terug te doen, maar Juliana bleef gemakkelijk overeind. Kort voor rust kwam het zelfs op 3-0 toen Melvin de Klijn met een steekpass de zestien in Andy Veld vrij voor de keeper zette. Die schoot vervolgens hard boven de keeper raak.

In de tweede helft zakte het spel soms naar een bedenkelijk niveau. Toch kwamen beide ploegen nog tot scoren. Eerst was het Juliana wat met een snelle aanval de NLC verdediging zoek speelde. Na enkele 1-2’s was het Justin Jacops die aan het eindpunt stond en voor de 4-0 zorgde. In de 60e minuut deed NLC nog iets terug. Het mocht een corner nemen die bij de tweede paal werd ingekopt. De bal werd tot twee maal toe weer uit de doelmond gekopt, maar evenzovele malen weer ingekopt. Uiteindelijk werd daar Siebe van den Brand gevonden die uiteindelijk de 4-1 eindstand in kon koppen. In het restant van de wedstrijd kreeg Juliana nog legio kansen om de score uit te breiden, maar het vizier stond niet meer op scherp.

Wedstrijdstatistieken:
Juliana – NLC ’03 4-1 (rust: 3-0)
Scheidsrechter: van Uden (Vorstenbosch)
Toeschouwers: 120

Doelpunten:
5′  1-0: Andy Veld
12′ 2-0: Eigen doelpunt
38′ 3-0: Andy Veld
51′ 4-0: Justin Jacops
60′ 4-1: Siebe van den Brand