Volg ons op social media:
Naar webshop >

Juliana bijt zich stuk op SCMH

10 April 2023

Tweede paasdag stond de inhaalwedstrijd tegen SCMH gepland in Mariaheide. Doordeweeks was er nog een grote overwinning geboekt op SIOL en de hoop was dat dit werd doorgetrokken.

Met een stevige wind diagonaal over het veld, en een hobbelige bovenlaag werd het niet makkelijk voetballen deze middag. Toch was Juliana de eerste helft veelvuldig te vinden op de helft van SCMH. SCMH speelde vooral afwachtend en probeerde met lange ballen steeds weer de spitsen aan het werk zetten, en probeerde veelvuldig vrije trappen te versieren. Gedragen door de wind waren deze ballen meestal te hard. Juliana op haar beurt speelde in een te traag tempo, en had regelmatig moeite om de hobbelende bal onder controle te krijgen en te houden. Juliana kreeg één grote kans in de eerste helft maar die ging langs de verkeerde kant van de paal.

In de tweede helft was het spelbeeld het eerste half uur nagenoeg hetzelfde. Juliana probeerde het wel maar tot echte kansen kwam het niet. Ook SCMH bleef veelvuldig de lange bal hanteren, die dan wel een makkelijke prooi werd voor de Juliana defensie of in niemandsland verdween. Pas in de allerlaatste fase kwam er een opleving en zowaar ontstonden er wat kansen over en weer. Zo raakte Bas Kremers via de hand van de doelman de lat na een harde inzet, maar de beste kans kwam 3 minuten voor tijd toen de bal voor Juliana op elf meter ging. De doelman werd wel de verkeerde kant opgestuurd maar de bal verdween jammerlijk genoeg langs de verkeerde kant van de paal. Ook voor het Juliana doel ontstonden nog enkele hachelijke momenten, maar ook daar werd het net niet gevonden. Al met al een teleurstellende middag.

Wedstrijdstatitstieken:
SCMH – Juliana 0-0
Scheidsrechter: Cruz (Maarheeze)
Toeschouwers: 135