Volg ons op social media:
Naar webshop >

Juliana blijft steken op 0-0

18 December 2023

In de laatste wedstrijd van 2023 kreeg Juliana bezoek van VIOS uit Beugen. Juliana was uit op een overwinning om de weg naar boven te zoeken terwijl VIOS er juist op uit was om de marge naar Juliana in stand te houden of zelfs nog uit te breiden.

Juliana probeerde dan ook in een hoog tempo vanaf het begin de wil op te leggen aan VIOS. Dit leverde ook de eerste kansen op aan Juliana toen een goede voorzet bij de tweede paal ingetikt leek te worden. De Beugense doelman was echter op zijn post en wist de bal ten koste van een rebound bij de andere paal te keren. Ook deze inzet wist hij echter vakkundig te keren. Juliana bleef de betere ploeg, kreeg ook wel de nodige mogelijkheden maar kwam niet tot scoren. VIOS daarentegen wist tot twee keer toe gevaarlijk te worden uit een spelhervatting beide keren werden de inzetten echter gekeerd door het aluminium. De beste kans was vervolgens voor Juliana, Stan Peters draaide goed naar binnen en dacht de doelman kansloos te laten hij zag de bal echter net langs de verkeerde kant van de paal achter verdwijnen.

In de tweede helft bleef het tempo hoog en ging Juliana meer en meer risico nemen. Hierdoor werd het echter ook steeds onzorgvuldiger en schonk het zo VIOS de nodige kansen. Voorin hadden de Beugense spelers echter het vizier niet o pscherp staan. Juliana kreeg ook nog wel de nodige kansen, maar de Beugense defensie was wel wakker, en gaf niets weg. De wedstrijd eindigde dan ook zoals hij begonnen was.

Wedstrijdstatistieken:
Juliana – VIOS 0-0
Scheidsrechter: Roan Verweij (Veldhoven)
Toeschouwers: 95