Volg ons op social media:
Naar webshop >

Juliana is scoren verleerd

06 November 2022

Het hoogtepunt van deze middag, althans aan Juliana zijde, vond al ruim voor aanvang van de wedstrijd plaats met de onthulling van de “Henk de Hoog” tribune. Daar had Juliana nog een slotakkoord aan toe kunnen voegen, maar men liet dit na.

SCMH had duidelijk geleerd van de wedstrijd van vorig jaar en was niet naar Mill gekomen om Juliana het voetballen makkelijk te maken. Men trok een muur op voor de zestien en liet zich slechts heel spaarzaam op de Juliana helft zien. Juliana op haar beurt deed de nodige moeite om deze muur te slechten, maar men slaagde daar niet in. Vlak voor rust bij één van de spaarzame momenten wist SCMH uit een ouderwetse scrimmage zelfs de 0-1 te scoren.

In de tweede helft was het spelbeeld hetzelfde weer werd door SCMH, overigens zeer vakkundig, de bus geparkeerd en was Juliana niet bij machtte om er doorheen te voetballen. Ook niet toen men later overschakelde op lange ballen, en de bal de zestien in bleef pompen. Echte grote kansen wist men dan ook niet te creëren. Tekenend voor de wedstrijd was wel dat SCMH een kleine 10 minuten voor tijd voor het eerst voor het vijandige doel verscheen, en daar ook meteen de 0-2 bij liet schrijven. Nadat Juliana vorige week al als betere ploeg onderuit ging bleef het ook dit keer teleurstellend met lege handen achter.