Volg ons op social media:
Naar webshop >

Juliana Mill Voetbalquiz VOL, maar er is nog plek!

18 December 2022

Op donderdag 22 december 2022 vanaf 19.00 uur in de kantine van Juliana Mill vindt de 15e editie van de Juliana Mill Voetbalquiz plaats. Op dit moment hebben 40 koppels zich ingeschreven en is het deelnemersveld dus vol. Maar…

Heb jij je niet ingeschreven?

Dan is er ook voor jou plek. In een goed gevulde kantine kun je namelijk onder het genot van een drankje en een hapje komen genieten van een gezellige avond vol fanatisme, spanning, drama en humor. Met uitzondering van ronde 1 kun je als publiek meegenieten van alle voetbalquizvragen en antwoorden die daarop (kunnen) worden gegeven.

Een aantal praktische zaken voor zowel deelnemers als niet-deelnemers om de Juliana Mill voetbalquiz ordelijk en sportief te kunnen laten verlopen:

 

Tijdschema

19.00       AANMELDING INGESCHREVEN KOPPELS JULIANA MILL VOETBALQUIZ 2022 

19.45        RONDE 1:                 A.   KOPPEL  01-20          B.   KOPPEL 21-40  

20.30       RONDE 2:                 A.   KOPPEL  01-20          B.   KOPPEL 21-40 

21.20        RONDE 3:                       20 KOPPELS 

21.50       KWARTFINALE:             8 KOPPELS 

22.30       HALVE FINALE:             4 KOPPELS 

22.50       LOTERIJ:                         ALLE DEELNEMERS 

23.00       FINALE:                          2 KOPPELS 

23.15       PRIJSUITREIKING:         TOP 3 

   

Huisregels

–        Actieve deelname:

Ingeschreven deelnemers dienen zich bij binnenkomst aan te melden bij de organisatie. Kom op tijd! Per ronde wordt door de organisatie de opzet van de betreffende ronde uitgelegd. Tijdens quizonderdelen is het als deelnemer niet toegestaan jouw plaats te verlaten. Overleg is alleen toegestaan met jouw koppelpartner met wie je de voetbalquiz speelt. Overleg met andere koppels en publiek of afkijkgedrag is niet toegestaan. Constateren we dit, dan volgt er een waarschuwing en bij een tweede vergrijp diskwalificatie. Ook het gebruik van (elektronische) hulpmiddelen zoals boeken, telefoons, etc. is tijdens quizonderdelen niet toegestaan. In dat geval volgt er een directe diskwalificatie.

–        Lawaai en onrust beperken:

Tussen de rondes is er voldoende gelegenheid voor onder andere toiletbezoek. Gelieve dit niet tijdens de rondes/quizonderdelen te doen. Probeer zo te handelen dat de deelnemers zo min mogelijk last hebben van lawaai en onrust (drinken bestellen aan de bar en buiten roken) en wees alstublieft zo sportief om geen antwoorden voor te zeggen/te roepen. Na de voetbalquiz is er voldoende gelegenheid om met elkaar na te praten over vragen en antwoorden.

–        Materialen:

Ga zuinig om met spelmaterialen, zoals pennen, stiften, papier en de staanders en laat de decoratie die we hebben aangebracht in de kantine gewoon liggen, hangen of staan. Laat ook de materialen (onder andere de tv-schermen, geluidsinstallatie en documenten) die de organisatie gebruikt met rust.

–        Bar en keuken:

Laat het kantinepersoneel zijn werk doen en ga niet zelf achter de bar of in de keuken staan. Het vriendelijke verzoek is dan ook om de lege glazen terug te brengen naar de bar als je drinken gaat bestellen en om het afval in de daarvoor bestemde afvalbak te doen. De keuken is beperkt geopend: er zijn geen broodjes te verkrijgen, maar er wordt regelmatig rondgegaan met minihapjes.

 

Wij hebben er zin, hopelijk jullie ook. We zien jullie graag op donderdag 22 december 2022 vanaf 19.00 uur in de kantine van Juliana Mill. Nogmaals: kom op tijd!

 

De organisatie.