Volg ons op social media:
Naar webshop >

Juliana boekt ook geen succes in Wanroij

29 Oktober 2023

Na een week rust mocht Juliana aantreden in Wanroij tegen het plaatselijke Constantia. Tot dit moment gingen nog alle wedstrijden verloren en daar kwam ook in Wanroij nog geen verandering in.

In eerste instantie leek de week rust Juliana goed gedaan te hebben. Het startte dan ook beter aan de wedstrijd en was zeker in het eerste half uur de bovenliggende partij. Mede geholpen door de wind speelde het spel zich vooral af op de helft van Constantia en het was Juliana wat veel dreigender was. Dit leverde een aantal mogelijkheden op tot meer en wat kleinere kansjes, maar tot scoren kwam de ploeg nog niet, daarvoor ontbrak het aan het kleine beetje geluk wat daar soms bij nodig is. Na een half uur nam de wind iets af, en was het prompt Constantia wat de eerste keer doordrong in de Juliana 16. Door niet ingrijpen kon Milano van der Cruijssen aannemen en draaien in de 16 en vervolgens binnen schuiven. Enkele minuten later gebeurde hetzelfde aan de linkerkant van het veld. De bal kon ongehinderd worden voorgegeven waar net buiten de 16 Niels Thijssen met een schuiver in de onderhoek de 2-0 op het bord kon brengen. Juliana was daarna even van slag en tot de rust gebeurde er niet veel meer.

In de tweede helft ging Juliana toch weer op zoek naar de aansluiting en drong het Constantia weer terug op eigen helft, en in de 54e minuut leverde dit succes op. Een aanval die begon op rechts eindigde na snelle combinaties op links bij Andy Veld. Deze bracht de bal voor het doel, waar de bal niet weggewerkt kon worden. Uiteindelijk eindigde de bal voor de voeten van Jord Thijssen die de 2-1 kon binnenwerken. Juliana ging op zoek naar meer. Balverlies op de middenlijn terwijl de Juliana defensie aan aanvallen dacht leverde echter de 3-1 op i.p.v. de 2-2. Meteen werd de bal in de ruimte gespeeld waar het 2 tegen 1 werd. Opnieuw was het Milano van der Cruijssen die daarvan profiteerde en voor 3-1 zorgde. Juliana bleef hard werken en op zoek naar doelpunten, maar toen kort voor tijd Kevin Bussemaker werd weggestuurd na een ongelukkige charge was de wedstrijd gespeeld.

Wedstrijdstatistieken:
Constantia – Juliana 3-1 (rust: 2-0)
Scheidsrechter: Cornelissen
Toeschouwers: 140

Doelpunten:
33′ 1-0: Milano van der Cruijssen
37′ 2-0: Niels Thijssen
54′ 2-1: Jord Thijssen
74′ 3-1: Milano van der Cruijssen