Volg ons op social media:
Naar webshop >

Juliana struikelt over Achates

17 April 2023

In de heenwedstrijd had Juliana de wedstrijd tegen Achates nog nipt op het laatste moment in haar voordeel beslist, het beloofde dus een pittige middag te worden in het Ottersumse.

Ondanks dat Juliana dus gewaarschuwd was liet het Achates sterk aan de wedstrijd beginnen. In de elfde minuut was het nog Jasper Bergmans die met een knappe redding op een afstandsschot redding wist te brengen, maar in de 13e minuut was ook hij kansloos op een hernieuwde inzet waardoor het 1-0 voor Achates werd. Het duurde even voor Juliana wat gevaar kon stichten, maar verder dan een paar kleine speldenprikjes kwam het niet in de eerste helft.

Na rust kwam Juliana wat beter uit de startblokken en drong het Achates wat meer achteruit. Achates bleef er echter ook regelmatig gevaarlijk uitkomen waarbij doelman Jasper Bergmans handelend op moest treden. Ondanks dat beide ploegen kansen kregen op meer werd in de tweede helft niet meer gescoord waardoor het verschil van 1 doelpunt voor de rust bleef staan. Juliana loopt dus nieuwe averij op in de strijd om de 3e plaats en 3e periode. Met nog 5 wedstrijden te gaan is men nog ver verwijderd van beide doelen.

Wedstrijdstatistieken:
Achates – Juliana Mill 1-0 (rust: 1-0)
Scheidsrechter: van Uden