Volg ons op social media:
Naar webshop >

Juliana Vrouwen 1 vol goede moed richting allesbeslissende wedstrijden

16 Mei 2024

In een zonovergoten Escharen heeft Juliana Vrouwen 1 op zondag 12 mei 2024 het uitduel tegen nummer drie EGS’20 Vrouwen 1 met 2-1 verloren. Op een snikheet kunstgras waren de Millse vrouwen na een vroege 2-0 achterstand op achtervolgen aangewezen. Nadat het steeds meer vat kreeg op EGS schoot Cindy Strijbosch Juliana halverwege de tweede helft terug in de wedstrijd, maar twee keer de lat (Susan Relou en Naomi Jacobs) en een goede doelvrouw stonden een gelijkmaker uiteindelijk in de weg. Foto’s van deze wedstrijd zijn gemaakt door EGS’20-clubfotograaf Matt Gerrits (fc_de_kranenhof).

Donderdagavond 16 mei 2024 speelt Juliana Vrouwen 1 om 20.00 uur een uitwedstrijd tegen nummer vier Boekel Sport Vrouwen 1. Een gelijkspel is minimaal benodigd om in de race te blijven voor het kampioenschap.

Is Juliana dan nog in de race voor het kampioenschap, dan volgt op maandag 20 mei 2024 om 10.00 uur op het schitterende hoofdveld van ons Juliana Sportpark-Verweijen ICT een allesbeslissende wedstrijd tegen ranglijstaanvoerder Nooit Gedacht Vrouwen 2. Meer informatie daarover volgt op www.julianamill.nl en www.inmill.nl.