Volg ons op social media:
Naar webshop >

Milsbeek verslaat Juliana

30 Oktober 2022

Op de laatste zondag van oktober onder prima weersomstandigheden trad Juliana in de kop van Limburg aan tegen de nummer 3 van de stand Milsbeek, terwijl Juliana zelf de 2e plaats bezet. Er was deze middag dus sprake van een heuse topper.

Vanaf de eerste minuut nam Juliana het initiatief in de wedstrijd en drong het Milsbeek terug op eigen helft. Toch leidde dit niet meteen tot doelrijpe kansen omdat Juliana nog niet gevaarlijk wist door te dringen tot in de vijandige 16. Het gevaar bleef beperkt tot doelpogingen vanaf afstand, waarbij de Milsbeekse doelman zich éénmaal tot het uiterste moest strekken om de bal nog net uit de bovenhoek te tikken. Milsbeek kon daar in de eerste helft hoegenaamd niets tegenover stellen waardoor de rust bereikt werd met een 0-0 stand.

Vlak na de rust kwam echter toch Milsbeek tegen de verhouding in op voorsprong. Vanaf de rechterkant kon Milsbeek ontglippen en de achterlijn halen vanwaar de bal perfect voor het doel gebracht worden. Daar kon de geheel vrijstaande spits ongehinderd inkoppen en de 1-0 aantekenen. Hierna nam Juliana opnieuw het heft in handen en bleef druk zetten op het doel van Milsbeek. Milsbeek op haar beurt hield de laatste linie gesloten en wist er een enkele keer gevaarlijk uit te komen, maar de voorwaartsen hadden hun vizier niet op scherp staan. In de laatste minuten bleef Juliana de bal naar voren pompen, maar tot resultaat leidde dit niet en zo bleef het bij 1-0.