Volg ons op social media:
Naar webshop >

Mooie Pubquizavond in Juliana-kantine

20 Mei 2023

Vrijdagavond 12 mei stond voor de tweede maal de pubquiz van Juliana op de rol.

16 Teams hadden zich ingeschreven en derhalve betraden circa 80 deelnemers het kennisstrijdperk.

En mooi om te zien dat de leeftijden van de deelnemers varieerden van pakweg 16 jaar tot (bijna) 80 jaar jong en dat ook de meiden/dames ruim vertegenwoordigd waren.

Vanaf ronde 1 (influencers) tot en met ronde 9 (hoofdsteden) ontspon zich een spannende strijd, waarbij verschillende teams rondes wonnen en zich daarmee alvast verzekerden van dozen Celebrations.

Voorafgaand aan de allesbeslissende muziekronde (Nederlandstalige klassiekers) stonden 3 teams exact gelijk op de eerste plaats en vervolgens startte een zenuwslopende strijd om de eerste plaats met bijbehorende eeuwige roem (en wat consumptiemunten). De quizmasters Theodor en Sanne Kerstens vervulden ook nog de dj-rol en security-man Eugène van Eenbergen zag erop toe dat het eventuele gebruik van Shazam niet kon plaatsvinden.

Uiteindelijk zegevierden de mannen van Five Unlimited bestaande uit (in willekeurige volgorde):

Rob van Lanen, Gert-Jan Nabuurs, Arno van den Heuvel, Raymond van Baal en Dennis Huibers.

En verder nog een bijzonder eervolle vermelding voor de meiden die helaas de rode lantaarn kregen toebedeeld, maar onder aanvoering van gastzanger Koos Nabuurs een mooie variant zongen op het Juliana-lied. Een prachtige afsluiting van een meer dan geslaagde avond!

Niet te vergeten: Mario Strijbosch had met Hans Rutten en de gebroeders Kahlert de logistiek rondom de drank(jes) weer prima voor elkaar.

Op naar editie 3