Volg ons op social media:
Naar webshop >

Nog geen herstel voor Juliana

13 November 2022

Na twee verliesbeurten op rij was Juliana de aansluiting met de kop verloren. Tegen SIOL, wat vooraf toch ook gezien werd als een kandidaat om bovenin mee te doen, kon men het blazoen mogelijk weer oppoetsen.

Juliana ging dan ook voortvarend van start, al na 7 minuten was het Justin Jacops die de 0-1 aan liet tekenen, nadat Melvin de Klijn hem een niet te missen kans had geboden en hij de bal langs de SIOL doelman binnen schoot. Juliana ging daarna door, maar had het geluk niet aan haar zijde. Tot 2x maal toe moest de paal SIOL redding brengen en ook de doelman wist nog een nagenoeg zeker doelpunt met een uiterste inspanning uit zijn doel te ranselen.  Vlak voor rust wist SIOL de wedstrijd helemaal te kantelen. Eerst werd met snel combinatie spel de Juliana defensie open gereten voor de 1-1, en tot overmaat van ramp kwam SIOL zelfs op een 2-1 voorsprong toen een Juliana verdediger de bal achter zijn eigen doelman kopte.

Ook in de tweede helft was het SIOL wat de score verder wist uit te breiden. Voetballend deed Juliana niet onder voor SIOL, maar te vaak bracht Juliana de SIOL voorwaartsen zelf in stelling. Al kort na rust na een te korte breedte bal in de defensie kon SIOL onderscheppen, en via een makkelijke combinatie de 3-1 aantekenen. Een kleine tien minuten voor tijd kwam Juliana terug in de wedstrijd toen opnieuw Melvin de Klijn breed speelde op Jarne Schaap die de bal vervolgens snoeihard diagonaal binnen trapte. In het restant van de wedstrijd wist Juliana geen potten meer te breken, waardoor herstel nog uitbleef.