Volg ons op social media:
Naar webshop >

Onderhoudsploeg Juliana op bezoek bij Houtimport v.d. Hoogenhoff

08 Mei 2023

Op vrijdagmiddag 21 april 2023 bracht (een deel van) de onderhoudsploeg van Juliana op uitnodiging van Peter v.d. Hoogenhoff een bezoek aan Houtimport v.d. Hoogenhoff, het Millse bedrijf dat dit jaar 60 jaar bestaat en waarvan Peter samen met zijn zonen Bas en Tom de kern vormt.

In een van de enorme loodsen was door Peter, Bas en Tom met houten balken een koffiecorner gecreëerd, waar om 14.00 uur Cor, Jan, Noud, Paul, Piet, Tiny en Tonnie werden ontvangen met koffie en appelflappen. Met de komst van de onderhoudsploeg en het ontvangst van ‘Hoogenhoff’ blijkt ook gelijk de waardering die men voor elkaar heeft, met deze middag JULIANA als verbinding.

Peter is zelf bij Juliana als voetballer en leider actief geweest en is naast jurylid bij de Juliana Mill Voetbalquiz ook bijna wekelijks als supporter en liefhebber bij voornamelijk Juliana 1 betrokken. Bas heeft twee zonen die in de jeugd van Juliana voetballen en Tom, zelf jarenlang voetballer en aanvoerder geweest van het eerste en nadien het derde elftal, is momenteel trainer van zijn zoon bij de jongste jeugd van Juliana. Ze zijn zich bewust dat de vrijwilligers bij Juliana, waaronder de onderhoudsploeg, van onschatbare waarde zijn voor de club. Peter vertelt: “we moeten echt waarderen wat deze groep voor werk verzet binnen Juliana. Het voornamelijk aan deze groep te danken dat het sportpark er wekelijks netjes bij ligt.”

Dat men vanuit ‘Hoogenhoff’ oog heeft voor de toestand van het sportpark, is ook terug te zien op hun eigen bedrijfsterrein en dat valt bij de rondleiding door het kantoor, de droogkamers en de loodsen ook de onderhoudsploeg van Juliana op. In de diverse loodsen liggen grote hoeveelheden hout opgeslagen, gesorteerd op soort en maat. Daartussen bevinden zich schone brede paden die toegankelijk zijn voor heftrucks om de in- en uitvoer van het hout binnen het bedrijf goed te kunnen verzorgen. Bij de rondleiding wordt verteld dat het hout afkomstig is uit verschillende Europese landen, dat het bij Houtimport v.d. Hoogenhoff (kunstmatig) wordt gedroogd en dat het vervolgens zowel nationaal als internationaal wordt geleverd aan voornamelijk de meubel- en vloerenindustrie, deurenfabrieken, trappen- en interieurbouwers.

De rondleiding werd afgesloten met een koffie en onder andere Jan van de Wiel was onder de indruk. Jan heeft zich binnen Juliana ondermeer lang ingezet met betrekking tot de sponsoring van de club en kent als geen ander het belang die sponsors voor Juliana hebben, waar Houtimport v.d. Hoogenhoff er een van is: “alle sponsors zijn voor Juliana belangrijk. Door deze middag richt ik me nu alleen even op Houtimport v.d. Hoogenhoff. Wij zijn als blijk van waardering uitgenodigd om hier, zelfs op een werkdag, rond te mogen kijken bij zo’n prominent bedrijf. Het bedrijf waar wij tijdens het beheer van het sportpark het reclamebord van zien, zien we nu een keer van binnen. Naast de bordsponsoring is Houtimport v.d. Hoogenhoff onder andere ook sponsor van De Pupil van de Week bij thuiswedstrijden van Juliana 1, het digitale scorebord bij het hoofdveld en de jaarlijkse sponsoravond. Daarnaast is het natuurlijk ook prettig dat ze alle drie regelmatig op ons sportpark aanwezig zijn en ook op die manier binding hebben met Juliana.”

De onderhoudsploeg van Juliana wil Peter, Bas en Tom bij deze bedanken voor de gezellige middag bij Houtimport v.d. Hoogenhoff.