Volg ons op social media:
Naar webshop >

Prachtige wedstrijden Juliana 1 in aantocht, houd het netjes

28 Oktober 2023

Toen de competitie indeling en het speelschema van Juliana 1 bekend werd gemaakt, werd er reikhalzend uitgekeken naar de periode die komen gaat. Drie zondagen waarbij achtereenvolgens wedstrijden tegen Constantia, SES en sv DWSH’18 op het programma staan. Ondanks de mindere resultaten rekenen we ook tijdens deze wedstrijden op jullie steun! Strijd en passie, daar staan deze onderlinge wedstrijden om bekend. Niet alleen bij spelers en begeleiding, maar ook bij supporters.

Als club willen we iedereen attenderen op de gedragsregels, normen en waarden van de KNVB en Juliana rondom sfeeracties en overige (supporters)zaken op het sportpark, die niet alleen van toepassing zijn op bovenstaande wedstrijden maar bij alle activiteiten.

Geen vuurwerk en rookbommen op het sportpark

De KNVB heeft de regels voor voetbalwedstrijden bij aanvang van dit seizoen flink aangescherpt. Juliana sluit zich aan bij dit beleid waarbij het zonder vergunning afsteken van vuurwerk en rookbommen, hoe sfeerverhogend dit ook kan zijn, op sportparken te allen tijde is verboden!

Overtreding van dit verbod brengt niet alleen de overtreder en omstanders in gevaar, maar levert Juliana hoge boetes op in tijden waarbij iedere Euro voor de club telt! Indien mogelijk zal een boete op de overtreder worden verhaald.

Geen fysiek en verbaal geweld op het sportpark

Zowel de KNVB als Juliana wil elke wijze van fysiek en verbaal geweld op sportparken voorkomen. Het verspreiden van ongewenste (o.a. kwetsende, discriminerende) spreekkoren gericht aan een of meerdere personen is op sportparken te allen tijde verboden!

Overtreding van dit verbod kan bij slachtoffers schade veroorzaken, levert ergernis op en brengt Juliana in diskrediet!

Schoon sportpark

Juliana streeft ernaar om het sportpark ordelijk en schoon te houden. Hoe tref je het sportpark aan, hoe ga je ermee om en hoe laat je het achter? Betreed geen plaatsen waar je op dat moment geen toegang tot hebt (velden, kleedlokalen, kantine en overige ruimtes); houd velden, kleedlokalen, kantine en overige ruimtes netjes en opgeruimd.

Dit geldt voor zowel ons eigen sportpark als sportparken waar we als club te gast zijn!

Neem hierin jouw verantwoordelijkheid en houd hiermee de eer van jezelf en van Juliana hoog.

Bestuur Juliana Mill