Volg ons op social media:
Naar webshop >

Pupil van de Week - Bram Rovers

08 November 2023

Hallo

Ik ben Bram Rovers, ik was vandaag pupil van de week op 5 November 2023 bij Juliana Mill tegen SES. Ik vond het erg leuk maar ze hadden wel verloren maar dat geeft helemaal niets want iedereen verliest wel eens. Maar het leuke is dat je mee op het veld mag lopen en scoren bij de tegenstander zijn keeper en je mag ook bij de teambespreking zitten. Je krijgt ook een mooi shirtje en je mag ook in de dugout zitten van Juliana Mill en het is vooral grappig dat je zo dicht bij het veld mag zitten. Ik was ook met Lars Kerkhof op de foto geweest en hij deed het heel goed. We mochten met de warming up meedoen en op doel schieten met de warming up.

Bij de aftrap mocht ik het muntje voor de toss omhoog gooien. Daarna mochten Finn Albers en ik aftrappen om bij de keeper van SES te scoren.

Juliana en Jany bedankt voor alles. Groetjes Bram Rovers

Pupil van de Week | 5 november | Juliana Mill 1 – SES Langenboom 1