Volg ons op social media:
Naar webshop >

Pupil van de Week - Floor de Vet

17 Oktober 2022

Ik ben Floor de Vet en ben 10 jaar en voetbal in de JO11. Vandaag ben ik pupil van de week, superleuk! Ik krijg een voetbal en daarop mag ik handtekeningen van de spelers en trainers verzamelen. En ik mag bij de voorbespreking zijn. In de kleedkamer wordt harde muziek gespeeld en krijg ik een Juliana shirt met de tekst Pupil van de week. Daarna lekker wat balletjes intrappen met de mannen en helpen de keeper inspelen. Met de scheidsrechter en spelers mag ik mee het veld op lopen. Het muntje van de toss is voor mij. Bij de aftrap schiet ik de bal hoog in de kruising van de tegenstander, NLC.

Ik mag de hele wedstrijd in de dug-out zitten en na de wedstrijd krijg ik een medaille en certificaat van de aanvoerder… en een broodje frikandel. Het was superleuk. O ja, en dikke winst voor Juliana, met 4-1 gewonnen. Goed gedaan en bedankt voor de geweldige middag!

Groetjes,

Floor de Vet

Pupil van de Week | 16 oktober 2022 | Juliana Mill 1 – NLC ’03 1

Floor de Vet - start wedstrijd