Volg ons op social media:
Naar webshop >

Pupil van de Week - Guus van Oostwaard

02 Oktober 2022

Ik ben Guus van Oostwaard en mocht zondag 2 oktober pupil van de week zijn tijdens de wedstrijd Juliana Mill tegen HBV Beers. Ik en papa moesten ons melden in de kantine, daar stond Jany ons op te wachten en kregen wij uitleg wat de dag allemaal in ging houden. Ik kreeg een shirt met pupil van de week en een voetbal waar ik de handtekeningen van de spelers op mocht verzamelen. Toen moest ik mij melden samen met de spelers bij de trainers in de spreekkamer, daar werd verteld wie er zou spelen en waar op te letten tijdens de wedstrijd.

Nadat alles duidelijk was ben ik samen met de spelers gaan omkleden en mocht ik mee doen aan de warming-up en dit was erg leuk, ook ben ik met het team op de foto geweest. Toen begon de wedstrijd en mocht ik mee het veld op waar er handen werd geschud en ik mocht proberen te scoren bij HBV Beers, dit is GELUKT! In de eerste helft scoorde Juliana één keer, in de tweede helft scoorde Julliana nog drie keer en HBV één keer, eindstand was 4-1.

Ik heb een super leuke en bijzondere dag gehad en wil daarvoor iedereen bedanken.

Groetjes,

Guus van Oostwaard

Pupil van de Week | 2 oktober 2022 | Juliana Mill 1 – HBV 1