Volg ons op social media:
Naar webshop >

Pupil van de Week - Isa Nabuurs

28 November 2022

Zondag 27 november 2022 was het zover en mocht ik samen met papa, mama en Bart naar het sportpark van Juliana komen om de wedstrijd tegen Herpinia bij te wonen als Pupil van de Week. We werden ontvangen door Jany die ons vertelde wat er vandaag allemaal ging gebeuren. Ik kreeg een mooi shirt aan en kreeg een oorkonde uitgereikt.

Toen alle spelers aanwezig waren gingen we naar de teambespreking. De spelers gingen zich daarna omkleden en ik trok ook snel mijn voetbalschoenen aan zodat we met de warming up konden starten. Lekker een balletje overgetrapt en een paar keer op goal geschoten. Toen was het alweer tijd om aan de wedstrijd te beginnen. Samen met de grensrechters gingen we kennis maken met de scheidsrechter en toen kon de wedstrijd beginnen.

Met de bal in de hand liep ik voor de spelers uit het veld op. De aftrap mocht ik doen en dribbelde daarbij langs de spelers van Herpinia richting hun keeper. Ik kreeg één kans om te scoren en dat lukte. Met de reservespelers nam ik plaats op de bank en al snel werd er door Juliana gescoord 1-0. Aan het einde van de eerste helft werd het nog even spannend maar de tweede helft was Juliana het beste team en hebben ze nog 3 keer gescoord. Eindstand 4-0.

Na afloop werd er dus even lekker gefeest in de kleedkamer. Het was een fantastische middag waarbij Juliana 3 punten heeft verdiend.
Ik wil iedereen bedanken dat ik hierbij aanwezig mocht zijn.

Groetjes van Isa Nabuurs JO11-1

Pupil van de Week | 27 november | Juliana Mill 1 – Herpinia 1