Volg ons op social media:
Naar webshop >

Pupil van de Week - Jens Toonen

07 November 2022

Hallo, ik ben Jens Toonen en ik voetbal in de Jo12-1.
Vandaag mocht ik pupil van de week zijn bij de wedstrijd van Juliana Mill 1 tegen SCMH 1. Ik had er heel veel zin in, maar vond het ook spannend. Toen we in de kantine aankwamen, stond Jany al ons op te wachten. Daar zag ik ook dat ik op de tv voorbij kwam als pupil van de week. Dat vond ik wel grappig om te zien. Jany legde mij eerst uit wat er allemaal ging gebeuren vandaag. En toen kreeg ik een bal met stift en mocht ik de spelers om een handtekening vragen. Toen was het tijd om de spreekkamer in te gaan, daar werd verteld wie in de basis mocht en welke tactiek de spelers moesten volgen. Toen ging ik mee naar de kleedkamer omkleden. Met keiharde muziek!! Hierna moesten we weer de kantine in, want vandaag was ook de huldiging van de “Henk de Hoog-tribune”.

En toen was het tijd voor de warming up, ik mocht meedoen. Hierna was het tijd voor de spelers om even om te kleden en in de rij te gaan staan. Ik stond ook in de rij en mocht met de wedstrijdbal het veld op lopen. Na het tossen mocht ik een poging wagen om te scoren, maar helaas, ik schoot over… Toen mocht ik bij de reservespelers in de dug out gaan zitten. Juliana was veel aan de bal. En toen had de tegenstander de bal een keer en na een hoop gepingel maakten ze een goal. Dat was niet verdiend. In de rust werden de spelers even flink toegesproken, daar was ik ook bij. Vol goede moed de tweede helft in. Weer vond ik Juliana veel beter en hadden ze vaker de bal. Maar hij wilde er niet in. Helaas lukte dit voor SCMH wel nog een keer. En zo verloor Juliana met 0-2. Niet verdiend!

Maar ik heb wel een hele leuke middag gehad!

Groetjes Jens.

Pupil van de Week | 6 november 2022 | Juliana Mill 1 – SCMH 1