Volg ons op social media:
Naar webshop >

Pupil van de Week - Luuk Nabuurs

12 December 2022

Zondag 11 december was het eindelijk zo ver. Ik mocht pupil van de week zijn. Op het sportpark aangekomen werden ik, mijn ouders en mijn broer hartelijk welkom geheten door Jany. Al snel werd ik door de wedstrijdselectie meegenomen naar de bestuurskamer voor de wedstrijd bespreking. Hier werd de opstelling bekendgemaakt en de dingen waar we op moesten letten. Maar ook de manier waarop we zouden moeten gaan voetballen om tot een goed resultaat te komen tegen kampioenskandidaat Festilent uit Zeeland. Dit was wel heel serieus.

Hierna gingen we omkleden met een lekker muziekje en mocht ik met de warming-up mee doen. Dit was heel spannend. Maar ik werd heel leuk begeleidt en mocht ook de keeper inschieten.

Toen begon de wedstrijd en mocht ik het veld oplopen met de wedstrijdbal en scoren bij de tegenstander. Daarna mocht ik bij de wisselspelers in de dug-out gaan zitten en de wedstrijd kijken. Hier werd veel geouwehoerd. Dat was wel heel gezellig en grappig.

Ik kreeg het wel heel erg koud en Festilent was beter. Juliana wist geen kans te creëren. Dat was heel jammer. We verloren met 0-3.  En ik heb niets terug gezien van wat voor de wedstrijd was besproken.

Hierna mocht ik opwarmen in de kantine en heb ik lekker minisnacks gegeten. Dit was een onvergetelijke dag voor mij.

Groetjes van Luuk Nabuurs

Pupil van de Week | 11 december | Juliana Mill 1 – Festilent 1