Volg ons op social media:
Naar webshop >

Pupil van de Week - Rens Weren

03 Mei 2023

Hallo allemaal,

Ik ben Rens Weren en ik was vandaag 30 april pupil van de week samen met Kick Nabuurs. Het was de wedstrijd van Juliana tegen SES.

Ik vond het heel erg leuk. Ik werd ontvangen door Jany en kregen wat te drinken. We mochten mee naar de bestuurskamer waar ze gingen overleggen wie er in welke posities stonden en hoe ze gingen aanvallen, dit vond ik leuk om te zien hoe ze dit deden. Ook kreeg ik toen een bal waar alle spelers hun handtekening op hebben geschreven. Vervolgens liepen we naar de kleedkamer, daar hadden we een klein feestje gevierd en daar houd ik wel van.

Toen we klaar waren met omkleden zijn we gaan opwarmen op het veld. De scheidsrechter heeft ons nog een klein beetje uitgelegd over scheidsrechter zijn en dit vond ik wel interessant. Daarna gingen we weer terug naar de kleedkamer, hebben ze nog wat besproken en met zijn alle een jell gedaan. Vervolgens gingen we klaar staan om op het veld te lopen en wij mochten vooraan staan, dat vond ik heel erg cool. Eenmaal op het veld gingen we de tegenpartij handjes geven om hen een goede wedstrijd te wensen.

Ik en Kick mochten scoren bij de tegenstanders en dat vond ik heel grappig en cool. Tijdens de wedstrijd mochten we in de Dug-out zitten. In de rust werd ik goed verzorgd en kreeg ik een lekkere tosti en wat drinken. De uitslag van de wedstrijd viel een beetje tegen maar ondanks dat was het een hele leerzame en vooral leuke dag en ik heb er heel erg van genoten. Ik wil Jany en Juliana heel erg bedanken voor deze geweldige dag!

Groetjes Rens

Pupil van de Week | 30 april | Juliana Mill 1 – SES 1