Volg ons op social media:
Naar webshop >

Pupil van de week

Maandag 8 april 2024

Pupillen van de week Hermon en Jasper

Wij zijn Hermon en Jasper en waren pupillen van de week bij de wedstrijd tussen Juliana en DWSH. Om half een waren we welkom in de kantine en werden we opgevangen door Jâny. We kregen wat te drinken en kregen ook alle twee een mooie nieuwe bal. Deze ballen zijn nieuw en in de kleuren van de club. Iedereen van het eerste zette zijn handtekening op de bal. Er was maar net plaats genoeg voor...

lees meer
Woensdag 8 november 2023

Pupil van de Week - Bram Rovers

Hallo Ik ben Bram Rovers, ik was vandaag pupil van de week op 5 November 2023 bij Juliana Mill tegen SES. Ik vond het erg leuk maar ze hadden wel verloren maar dat geeft helemaal niets want iedereen verliest wel eens. Maar het leuke is dat je mee op het veld mag lopen en scoren bij de tegenstander zijn keeper en je mag ook bij de teambespreking zitten. Je krijgt ook een mooi shirtje en je mag...

lees meer
Woensdag 8 november 2023

Pupil van de Week - Finn Albers

Zondag was ik, Finn Albers, pupil van de week! Wat een gave ervaring.. Juliana 1 moest tegen SES, dé derby van het jaar! Na de signeren van de bal door alle spelers, mocht ik aanwezig zijn bij de teambespreking. Daarna onder luide muziek omkleden in het kleedlokaal. Samen met Bram heb ik een doelpunt mogen scoren tegen SES. Helaas ook het enige doelpunt van Juliana, SES was beter in het...

lees meer
Dinsdag 26 september 2023

Pupil van de Week - Ace Vloet

Om 12:30 moest ik verzamelen bij julliana omdat ik pupil van de week was En bij binnenkomst zag ik op de Tv de grote foto van mij met tekst pupil van de week! Ace de keeper van JO-11 groep 3 en doet altijd zijn best om 0 te houden! We gingen op de foto met Juliana 1, dat was ook leuk en spannend en ging op de foto met de Keeper(Lars) omdat ik zelf ook een goede keeper ben! De training was leuk...

lees meer
Woensdag 3 mei 2023

Pupil van de Week - Rens Weren

Hallo allemaal, Ik ben Rens Weren en ik was vandaag 30 april pupil van de week samen met Kick Nabuurs. Het was de wedstrijd van Juliana tegen SES. Ik vond het heel erg leuk. Ik werd ontvangen door Jany en kregen wat te drinken. We mochten mee naar de bestuurskamer waar ze gingen overleggen wie er in welke posities stonden en hoe ze gingen aanvallen, dit vond ik leuk om te zien hoe ze dit...

lees meer
Woensdag 3 mei 2023

Pupil van de Week - Kick Nabuurs

Zondag 30 april was het dan eindelijk zo ver. Ik mocht samen met Rens pupil van de week zijn bij Juliana 1 tegen SES Langenboom. Super mooie wedstrijd en een echte derby. Voor de wedstrijd werden wij ontvangen door Jany en kregen wat drinken. Er werd ons van alles uitgelegd wat er allemaal ging gebeuren. Daarna kwamen langzaam alle spelers van het 1ste de kantine binnen. We kregen een mooie...

lees meer
Maandag 6 maart 2023

Pupil van de Week - Ritse Keijsers

Wat een geweldige zondag! Ritse was pupil van de week. Na een warm welkom, een bal vol handtekeningen en een tenue, mocht Ritse deelnemen aan de opstellingsbijeenkomst om daarna mee te feesten in de kleedkamer! En hop, hop naar de warming up! Rennen, springen, schieten en samenwerken om helemaal klaar te zijn voor een spannende wedstrijd. Na een instructie van de scheidsrechter kon de...

lees meer
Maandag 6 februari 2023

Pupil van de Week - Siem Mengerink

Zondag 5 februari was Siem Mengerink,speler van Jo10 1 pupil vd week bij de wedstrijd Juliana-Achilles Reek. Na een leuke ontvangst,werd de warming up gedaan, en speelde juliana daarna een hele goede 1e helft 4-0. De 2e helft kwam Achilles nog even wat terug, 4-2 maar uiteindelijk trok Juliana de winst toch naar hun zijde 5-3.  Het was een leuke ervaring en een prachtige middag. De bal met de...

lees meer
Maandag 12 december 2022

Pupil van de Week - Luuk Nabuurs

Zondag 11 december was het eindelijk zo ver. Ik mocht pupil van de week zijn. Op het sportpark aangekomen werden ik, mijn ouders en mijn broer hartelijk welkom geheten door Jany. Al snel werd ik door de wedstrijdselectie meegenomen naar de bestuurskamer voor de wedstrijd bespreking. Hier werd de opstelling bekendgemaakt en de dingen waar we op moesten letten. Maar ook de manier waarop we zouden...

lees meer
Maandag 28 november 2022

Pupil van de Week - Isa Nabuurs

Zondag 27 november 2022 was het zover en mocht ik samen met papa, mama en Bart naar het sportpark van Juliana komen om de wedstrijd tegen Herpinia bij te wonen als Pupil van de Week. We werden ontvangen door Jany die ons vertelde wat er vandaag allemaal ging gebeuren. Ik kreeg een mooi shirt aan en kreeg een oorkonde uitgereikt. Toen alle spelers aanwezig waren gingen we naar de...

lees meer
Woensdag 23 november 2022

Pupil van de Week - Lyo Abrams

Ik had niet gedacht dat het zó leuk was om pupil van de week te zijn! Iedereen was heel aardig en ik werd echt verwend. En gelukkig had ik me warm aangekleed, want wat was het koud vandaag! Ik kreeg meteen al een héle fijne bal, waar alle spelers hun naam op hebben gezet. Ik mocht bij de voorbespreking zijn, met de warming-up meedoen en mee aftrappen. In de dugout lag een lekkere warme...

lees meer
Maandag 7 november 2022

Pupil van de Week - Jens Toonen

Hallo, ik ben Jens Toonen en ik voetbal in de Jo12-1. Vandaag mocht ik pupil van de week zijn bij de wedstrijd van Juliana Mill 1 tegen SCMH 1. Ik had er heel veel zin in, maar vond het ook spannend. Toen we in de kantine aankwamen, stond Jany al ons op te wachten. Daar zag ik ook dat ik op de tv voorbij kwam als pupil van de week. Dat vond ik wel grappig om te zien. Jany legde mij eerst uit wat...

lees meer
Maandag 17 oktober 2022

Pupil van de Week - Floor de Vet

Ik ben Floor de Vet en ben 10 jaar en voetbal in de JO11. Vandaag ben ik pupil van de week, superleuk! Ik krijg een voetbal en daarop mag ik handtekeningen van de spelers en trainers verzamelen. En ik mag bij de voorbespreking zijn. In de kleedkamer wordt harde muziek gespeeld en krijg ik een Juliana shirt met de tekst Pupil van de week. Daarna lekker wat balletjes intrappen met de mannen en...

lees meer
Zondag 2 oktober 2022

Pupil van de Week - Guus van Oostwaard

Ik ben Guus van Oostwaard en mocht zondag 2 oktober pupil van de week zijn tijdens de wedstrijd Juliana Mill tegen HBV Beers. Ik en papa moesten ons melden in de kantine, daar stond Jany ons op te wachten en kregen wij uitleg wat de dag allemaal in ging houden. Ik kreeg een shirt met pupil van de week en een voetbal waar ik de handtekeningen van de spelers op mocht verzamelen. Toen moest ik mij...

lees meer