Volg ons op social media:
Naar webshop >

Pupillen van de week Hermon en Jasper

08 April 2024

Wij zijn Hermon en Jasper en waren pupillen van de week bij de wedstrijd tussen Juliana en DWSH.

Om half een waren we welkom in de kantine en werden we opgevangen door Jâny. We kregen wat te drinken en kregen ook alle twee een mooie nieuwe bal. Deze ballen zijn nieuw en in de kleuren van de club. Iedereen van het eerste zette zijn handtekening op de bal. Er was maar net plaats genoeg voor alle handtekeningen. Er staat ook een logo van Juliana op. Echt heel mooi.

Daarna mochten we mee naar de teambespreking en daar kregen we te horen welke spelers mee mochten doen. Ook kregen we daar nog een oorkonde en een medaille en mochten we op de foto met de aanvoerder Stan. Toen gingen we naar de kleedkamer om het shirt ‘pupil van de week’ aan te trekken. We gingen toen samen voetballen bij de middenstip. Voor de warming-up gingen we met het hele team op de foto en nog apart met Tom en Wessel. Daarna hebben we vooral op goal geschoten en we mochten ook overpassen met de spelers.

We mochten ook nog mee met de scheidsrechters toen zij de voorbespreking hadden. Toen was het tijd om te beginnen. We mochten samen met de spelers het veld oplopen dat was echt heel cool. Het was een bijzondere wedstrijd want een clubgenoot en vriend van jongens van DWSH, die kortgeleden onverwachts was overleden aan kanker, werd herdacht. Er werd een minuut stilte gehouden en werden er heel veel fakkels aangestoken. Dat was mooi om te zien. Natuurlijk mochten we ook nog proberen de scoren bij de tegenpartij en dat lukte ons allebei. Tot slot mochten we de hele wedstrijd in de dug-out zitten.

Al vroeg in de wedstrijd kwam DWSH op voorsprong en er werd veel gejuicht, er waren ook veel supports van DWSH meegekomen. Gelukkig werd het voor rust nog 2-1, toen konden wij heel hard juichen. In de tweede helft werd het 3-2 en toen ontstond er voor onze dug-out ook nog een opstootje dat was even heel spannend. We kregens zelfs een bierdouche. Maar gelukkig heeft Juliana mooi gewonnen! En toen was het groot feest.

Bedankt voor de leuke middag!
Groetjes
Hermon en Jasper