Volg ons op social media:
Naar webshop >

SES met de volle buit naar huis

30 April 2023

Eind april en eindelijk komt er eindelijk iets van lenteweer op het programma. Eind april is ook de tijd voor de derby tegen SES die dus onder goede weersomstandigheden kon worden afgewerkt.

Na een aftastend begin kwam Juliana iets beter in het spel en had dan ook een klein overwicht. Juliana kreeg wat kleine kansjes, maar tot doelpunten leidde dit nog niet. Ondanks het overschot aan voorwaartsen komt Juliana de laatste weken toch al moeizaam tot scoren. Zo ook deze middag. Juliana leek in het begin wat beter maar na een klein half uur spelen was het SES wat toesloeg. Melvin van den Elzen werd in stelling gebracht, en die liet dit buitenkansje niet liggen, waardoor SES een voorsprong nam. Juliana probeerde de gelijkmaker te forceren, maar was defensief slordig waardoor SES 5 minuten voor rust andermaal wist toe te slaan en men met 0-2 de kleedkamers op zocht.

In de tweede helft een zelfde spelbeeld, Juliana probeerde het wel, maar was niet bij machte om de SES defensie te ontregelen. SES kon rustig afwachten en gaf Juliana een lesje in efficiëntie. In de 70 minuut werd het namelijk zowaar nog 0-3 toen invaller Guus Cuppen met een lob de Juliana doelman wist te verschalken. Toen 5 minuten later tot overmaat van ramp Melvin de Klijn ook nog tegen zijn tweede gele kaart aanliep en kon inrukken, was de wedstrijd gespeeld. Juliana kon geen vuist meer maken en SES kon de wedstrijd eenvoudig uitspelen.

Wedstrijdstatistieken:
Juliana – SES 0-3 (rust 0-2)
Scheidsrechter: G. de Bruijn