Volg ons op social media:
Naar webshop >

‘Team van het jaar’ Juliana Vrouwen 1 blijft winnen

31 Oktober 2023

De eerste overwinning werd behaald tijdens de algemene ledenvergadering op maandag 23 oktober 2023. Daarbij werd Juliana Vrouwen 1 verkozen tot ‘Team van het Jaar’ binnen de seniorenafdeling van Juliana Mill. Nog eenmaal werd er teruggeblikt op het seizoen 2022-2023. Benadrukt werd dat het team zowel op sportief als sociaal vlak een enorme positieve bijdrage levert aan de club. Hoewel alle credits naar het eerste vrouwenteam gingen, mag ook Juliana Vrouwen 2 niet onbelicht blijven. De wederzijdse steun die beide teams aan elkaar geven op beide vlakken zorgt voor een hecht collectief. “We willen hierbij alle supporters bedanken voor hun belangstelling, we bedanken de Neije Krant voor de publicatie van onze verslagen en we bedanken alle vrijwilligers en sponsoren die het mogelijk maken dat er dagelijks op een prachtige accommodatie kan worden gevoetbald.”

Dat voetballen gebeurde ook op zondag 29 oktober 2023. Juliana Vrouwen 1 trof voor een tweede keer dit seizoen Berghem Sport Vrouwen 1, dat voor de beker in september nog met 7-1 werd verslagen. In dit competitieduel maakte Juliana Vrouwen 1 meteen duidelijk dat er ook nu in Mill niets te halen zou zijn. De openingstreffer in de 2e minuut van Daisy Keijzers na een vlotte aanval via Cindy Strijbosch en Jasmijn van de Wiel, liet zich volgen door veel kansen. In de 27e minuut was het Renske van Tienen die een fout in de opbouw van Berghem Sport met een laag hard schot afstrafte.

Na de rust waren het Sanne Hendriks en Suze van Gemert die de wederom goed keepende Berghemse doelvrouw op een vergelijkbare wijze over de grond wisten te verschalken. De Millse defensie met Mara, Naomi, Wies, Ivora, Lotte en doelvrouw Anne kwam nauwelijks in de problemen, waardoor de eindstand 4-0 werd.

Zondag 5 november 2023 gaat de bal om 11.00 uur in Uden rollen bij Udi’19 Vrouwen 2 tegen Juliana Vrouwen 1. Juliana Vrouwen 2, dat afgelopen zondag nipt verloor (3-2), speelt om 12.00 uur een thuiswedstrijd tegen De Zwaluw Vrouwen 1 uit Oeffelt. “Naast dat we hopen op steeds meer niet-geblesseerde voetbalsters, hopen we ook op de komst van veel publiek!”