Volg ons op social media:
Naar webshop >

Van Lanen en Albert Heijn Mill steken Juliana 1 in het nieuw

15 Oktober 2023

Alle vele jaren zijn Elektro-installatiebedrijf van Lanen en Albert Heijn van de Ven Mill onlosmakelijk verbonden aan Juliana.

Zo is van Lanen hoofdsponsor van Juliana 1, en is Albert Heijn hoofdsponsor van de Millse jeugdafdeling.

Als je op het sportpark komt kun je niet om van Lanen heen. Op diverse reclameborden, spandoeken en kantineschermen kom je ze tegen, maar ook op andere manieren heeft van Lanen haar stempel gedrukt op het Millse sportpark.

Zo is het dak van de kantine helemaal vol gelegd met zonnepanelen, een installatie die door van Lanen uiterst vakkundig en duurzaam is gerealiseerd.

Maar de kers op de taart zijn nu toch echt de nieuwe tenues van Juliana 1 waar het bedrijf prominent de borst siert van het korenblauwe shirt.

Elektro-installatiebedrijf van Lanen is daarmee een niet meer weg te denken speler bij onze club.

Ook Albert Heijn van de Ven Mill heeft een lange historie bij de blauwwitten. Als hoofdsponsor jeugd is niets hen teveel om de jongens en meisjes van Juliana in alle opzichten te ondersteunen.

Zo spelen tal van jeugdteams in door Albert Heijn gesponsorde shirts, zijn vele reserveshirts in andere kleuren door Albert Heijn geschonken en hebben ze recent meer dan 50 jeugdleiders van nieuwe winterjassen voorzien.

Daarmee is deze supermarkt van enorm belang voor onze club en we mogen dan ook gerust zeggen dat het blauwwit van Albert Heijn perfect aansluit bij het blauwwit van onze club.

En nu wordt dat nog eens bewezen door als rugsponsor te fungeren op de nieuwe shirts van Juliana 1.

Juliana wil hiermee haar dank uitspreken aan Lamfred van Lanen en Bram van de Ven voor hun enorme steun aan onze vereniging.