Volg ons op social media:
Naar webshop >

Juliana Mill kent al sinds een aantal jaren een “vrijwilligersbeleid”. Hierbij wordt van alle actief voetballende leden een actieve bijdrage gevraagd in het uitvoeren van werkzaamheden (Denk hierbij vooral aan kantinediensten, maar ook onderhoud aan gebouwen en het complex). Van ieder lid wordt een bijdrage gevraagd in de vorm van te behalen punten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de voetbal.nl app. U vindt een handleiding voor het gebruik hieronder.

VOETBAL.NL APP INSTALLEREN

Download hem nu!

De Voetbal.nl app is beschikbaar in de iStore of Appstore. Download hem nu en stel je account in met het emailadres waarmee je bij Juliana Mill bent ingeschreven in de ledenadminstratie. Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team(s), evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid en autoindeling met elkaar delen. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en Juliana Mill afspeelt. Installeer de app met het emailadres waarmee je bij Juliana Mill bent ingeschreven! De ledenadministratie is te bereiken via ledenadministratie@julianamill.nl.

Account instellen

Als je de voetbal.nl app installeert, wordt er gevraagd om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen:

  1. Je hebt al een Voetbal.nl account. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt gevraagd om het e-mailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het e-mailadres gebruikt waarmee je bij Juliana Mill in de ledenadministratie bekend bent.
  2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een e-mailadres gebruikt waarmee je bij Juliana Mill bekend bent.
  3. Je hebt een bestaand Voetbal.nl account waarvan je de inloggegevens niet meer weet en daarmee het aanmaken van een nieuw account belemmert. Neem contact op met de ledenadministratie door een mail te sturen naar ledenadministratie@julianamill.nl
  4. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

Hoe weet ik met welk emailadres ik bekend ben bij Juliana Mill?  Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van Juliana Mill ontvangt is het adres waarmee je bij ons bekend bent. Of vraag het de leden administratie door een mail te sturen naar ledenadministratie@julianamill.nl.

Meerdere kinderen bij Juliana Mill?

Heb je meerdere kinderen bij Juliana Mill en is je e-mailadres gekoppeld aan meerdere leden? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor “wisselen van persoon”.

PRIVACY EN KOPPELING JULIANA MILL

Heb je vragen over het instellen van je privacy in de Voetbal.nl app? Bekijk dan onderstaande video. Heb je daarna nog vragen of staan je instellingen niet zoals ze zouden moeten staan? Neem dan contact op met info@julianamill.nl.

VRIJWILLIGERSTAKEN

Zorg dat je eerst de Voetbal.nl app hebt geïnstalleerd en je account hebt aangemaakt. Om te kunnen inschrijven en andere (taakbeheerders) inzicht te geven voor je beschikbaarheid moeten enkele basisinstellingen ingesteld worden in de Voetbal.nl app.

Een uitgebreide handleiding is hier te downloaden.